هپی فولی عزیز استاد بزرگوار تمام سرمایه ام طر این شیبا لعنتی داره اب میشه توروخدا بیا یه راهنمایی بکندبه خدا ما هیچی بلد نیستیم.هر بار میخریم میگیم ضرر دفعه پیشو جبران کنیم اما هربار متضرر از دفعه قبل
من که دیسلایگ نزدم ولی احتمالن منظورشون اینه با حرف کسی خرید و فروش نکن ووقتیم میکنی پای همچیش باید وایسی اون بنده خدا هم که سیگنال داده آدم خوبیه و نیتش خیر بوده ولی خب این بازار خیلیا رو به اشتب میندازه ولی اگه هولدره نگران نباش برمیگرده این بازار صبر میخواد در ضمن این بازار خیلی بی رحمه انشالله که درس بگیره و تو هر معامله حد ضرر فراموش نکنه این بازار درسته خیلی بدیا داره ولی ازشم میشه درس گرفت مثلا مدیریت سرمایه صبر احساس و کنترل کردن وخیلی موارد دیگه
شریفی عزیز من یادمه آقای هیپی فولی گفت پله ای خرید کنید اون موقع که محدوده 0.0000011بود شما ا ن موقع باید یه پله وارد میشدین الانم یه پله اگرم پایین تر میرفت بازم یه پله ظاهرا شما با کل مبلغ وارد شدین حالا ایراد نداره تجربه بشه واسه دفعات بعد بعدشم آقای هیپی فولی گفتن به دید بلند مدت حداقل باید ۶ ماه صبر کنی ایشون دیدشون نسبت به بازار بیشتر میانمدت و بلند مدته موفق باشی
زمانی که این ارز و روی ۱۱ و خرده ای خرید کردی و اومد روی ۱۰ یادمه خیلی نگران بودی و بهت گفتم عزیز جان رواین میم کوین یا شت کوین حالا هر زهر ماری سرمایه گداری نکن ولی کلی دیسلایگ خوردم ویه آقای به اسم دوجی کلی ریچار بارم کرد من خودم رو همین شت کوینا خیلی ضرر کردم ولی تجربه شد فقط سرمایه تو روی بیت و اتریوم بذار انشالله که شیبا پامپ کنه و از ضرر دریایی الانم نمیگم چیکار کنی دراین حد نیستم که بخوام راهنمایی کنم ولی چاره ای نداری جز صبر موفق باشی
الان شیبا توکفه و استپ اینجا معنا نداره فقط باید صبر کنی پارسال شیبا خلاف سقوط بیت داشت بالا میرفت. تو این بازار هیچی قطعی نیست اما چیزی که معلومه شیبا یه صعود بدهکاره اما اول خوب پیاده میکنن بعد. تنها نکته منفی وجود شتکوین په په که معادلات را داره برهم میزنه
ممنون میفروشم پایینتر میخرم چاره ای ندارم
همین امروز فردا گفتم یه پامپ میکنه با ضرر نفروشم .بدتر شد میفروشم لااقل ضررم کمتر شه
اره به خدا همه رو رو ۵۹۰تومان خریدم الان۵۰۵هستش قیمتش
رو۵۹۰بود خریدم.میفروشم پایینتر یه ارز بهتر بخرم به نظرتون اقا سعید فانتوم رو چه قیمتی بزارم واسه خرید بهتره .وایا ارز خوبی هست یا اتم