دوستان عزیز، این قیمت ها مخصوصا در ارز دیجیتال سولانا من رو یاد اتریوم ۲۰۱۸ می اندازه که ۹۷ درصد افت قیمت داشت. اما جو به شدت منفی بود که هیچ کسی حاضر نشد اتریوم هشتاد دلاری رو بخره. حواستون به سولانا باشه.
در سال نود خورشیدی، رائول پال رییس سابق گلدمن ساکس در مورد سولانا چنین گفته: از نظر پال روایت ارز دیجیتال سولانا به عنوان بلاک چین مصرف کننده بسیار جذاب است. پال عنوان کرد: «سولانا من را به یاد اتریوم در سال 2018 میاندازد زمانی که با ریزش 97 درصدی مواجه بود و هیچ کس به آن اهمیت نمیداد. این یک فرصت خونین و عالی برای سولانا بود».
البته اشتباها تاریخ رو نادرست نوشتم. وقتی ارسال کردم متوجه شدم. این گفته در همین سال پیش هست. ۱۴۰۱
سال نود
خورشیدی ؟ ![]()
بعدشم گذشته ی هیچ ارزی رو با یه ارز دیگه مقایسه نکنید
سولانا خوبه ولی اینکه با اتر چندسال پیش مقایسه میکنید کاملا اشتباهه
باید آینده رو ببینیم نه گذشته رو
سولانا خوبه اما همین چند وقت پیش ۳۵۰ میلیون تعداد کوین هاش بود الان شده ۴۰۰ میلیون ، تورم بالایی داره قطعا نباید با اتریوم مقایسه کرد
اتفاقا در این موضوع که شما گفتی دقیقا باید با اتریوم مقایسه کرد. همین چند روز پیش اتریوم نزدیک پانصد هزار سکه اتریوم رو آزاد کردند. هم سولانا و هم اتریوم هم توکن سوزی دارند بر اساس سوزاندن بخشی از کارمزد ها.
متاسفانه پشت پرده ی سکه های میم کوین که مخصوصا در اکوسیستم اتر در جریان هستند هم بیشتر توکن سوزی هست. یعنی شما میم کوین می خرید و کارمزد میدید. کارمزدتون می سوزه بخشیش. بعد اتریوم قصد داره سکه آزاد کنه به نحوی که روی قیمت تاثیر نداشته باشه. کارمزد سوخته شده از دور خارج میشه. مقداری هم سکه از سوی بنیاد اتریوم فروخته میشه. پول میره تو جیب بنیاد اتریوم و بخشی از مردم میم کوین میخرن که باید کلی کارمزد بدن. این هم پشت پرده ی کثیف این بنیاد. همین پپه نزدیک پانصد میلیون اتریوم سوزاند. سولانا بر اساس برنامه ی زمان بندی شده در وایت پیپرش این موضوع رو بیان کرده. البته در زمان فروپاشی اف تی ایکس این آزاد سازی سکه رو انجام ندادند به دلیل افت شدید قیمت سولانا. اما کماکان اون رو در حال حاضر دارن انحام می دن. طبق وایت پیپر سولانا، این ارز در بلند مدت تورمش و توکن سوزیش باید به حدی برسه که از پانصد میلیون فراتر نره.
صددرصد باید آینده دیده بشه. ولی یکی از روش های تشخیص و پیش بینی و نه پیشگویی، همین مقایسه ها هست. در مواقعی مقایسه ها نادرست هست ولی گاهی مقایسه ها بسیار به واقعیت نزدیک میکنه دید ما رو. هم اتریوم پتانسیل داره و سولانا. خب قطعا پتانسیل اتر بالاتر از سول هست ولی در نهایت روند افزایش قیمت در اتریوم بعد از ریزش شدید رو دیدیم. این موضوع می تونه تا حدودی در ارز های جایگاه برتر بازار صدق کنه.
این موضوع در لایت کوین و بیت کوین کش هم اتفاق افتاد. اگر کسی این دو ارز رو با بیت کوین مقایسه نمی کرد نمی توانست پیش بینی کند که این ارز ها هم مثل بیت کوین پس از ریزش دوباره رشدی خواهند داشت.