بار ها تو این یک هفته. در این صفحه به دوستان گفتم حد ضرر رو رعایت کنید. و نوسان بگیرید. و نظراتم هم نوشتم کاملا شخصی هست. نداشتن حد ضرر تو میم کوین ها واقعا ریسک بسیار بزرگی هست. امروز تو ارز په په نوسان نگرفتم ولی دوبار تو شورت های اوردینال سود کسب کردم و در ریزش بیت کوین هم مقدار کمی نقد بودم. مجدد بیت رو با سودش خرید زدم. دوستان ارز دیجیتال فقط و فقط با بیت کوین شناخته میشه. سعی کنید حد ضرر داشته باشید و سود های خودتون رو یا بیت کوین نگهدارید یا بصورت دلار یا همون یو اس دی تی. بیت کوین تنها ارزی بوده که از روز اول روند صعودی خودش رو حفظ کرده. امسال هم همه چیز به این بستگی داره رکود اقتصادی بشه یا نه اگر رکود بشه و بانک های بزرگ آمریکا ورشکست بشن تمام بازار های مالی سقوط می کنن فقط طلا شاید در امان بمونه ولی اگه شرایط خوب بشه و تورم کنترل بشه و نرخ بهره دیگه بالا نره بعد از بهبود شرایط به محض پایین اومدن نرخ بهره بیت کوین سقف های جدید میزنه نه تنها بیت کوین طلا و بازار سهام و تمام بازار های مالی رشد می کنند یادتون نره در زمان رکود فقط مردم به پول نقد میچسبن
عرض ادب
من نظرات شمارو همیشه میخونم. توی صفحات دیگه هم خوندم. درست میگین. حد ضرر برای تریدر خیلی مهمه.
موفق باشید.
یعنی می فرمایید از ۶۸ اومد رو ۱۶ بعد از دی برگشت تا نزدیک ۳۱ هم رفت بعد اومد تا ۲۶ این یعنی روند صعودیش رو حفظ کرده
شاید معنی صعودی عوض شده !؟!؟