از اون دوستانی که به بنده لطف دارن ممنونم … امیدوارم سود سیگنالایی که دادیم برده باشن همین امروز SEELE … بالای 70 درصد زد و ما دیشب ساعت 3 تو صفحه اش کامنت گذاشتیم برید ببینید.. یا ارزایی که رو 1000 درصد دادن و وقتی ما سیگنال اینا رو دادیم متاسفانه با توهین مواجه شدیم و بدانید برای ما دوج یا کاردانو یا خود بیت موقعی خوبه که سود کلان بده والا اگه رنا مثلا 400 درصد بده اون از بیت برا ما بهتره چون ما سود میخایم .. نکته بعد اینکه اون کسانیکه یا کسی که حرفای نا مربوط میزنن تا حالا فکر کردن ما سیگنال اینهمه ارز رو دادیم میشه از نقاط ورود خانواده ترا بیخبر باشیم خیر عزیزان همونطور که اخرین سیگنال خروج رو که 042 بود اعلام کردیم به خوبی از کف و نقطه ورود و حرکتای بعدش و ابزار استیبل شدنش و پیچیدگیای بعدشو چیزهایی که خواهید دید همه اگاهیم منتها به شما ظلم نمیکنیم چرا ؟ به لحاظ اینکه ما محک زدیم ببینیم شما طالب دانستن هستید یا خیر که جواب مثبتی دریافت نشده بنابراین باید با هزینه کردنه عمر و مادی تجربه کنی تا رسم طلب کردن رو بیاموزی عزیزم … درسی که معلم با گذاشتن جونش بهت میده اگه نیاموزی .. روزگار با گرفتن جونت بهت میاموزه عزیزم …
خدا بهت سلامتی بده اقا وحید ،تو زندگیت همیشه موفق باشی
سلام خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار که از معلومات وتجربه خود ت برای کمک به دیگران استفاده میکنی .مطمعن باشید پاداش کارنیکتون را ازخداوند دریافت میکنید .لطف میکنید در رابطه با چند ارز ترا کلاسیک وustcوpepe…floky بنده رو رهنمایی کنید بفروشم یا نگه دارم ازشما سپاسگزارم
چنتا سیگنال نگاه کردم واقعا رشد خوبی کرده بود دم شما گرم استاد
سلام آقا وحید من چقدر التماست کردم اما یه راه ارتباطی نشونم ندادید
خخخخخ الحق که خیلی ساده اید . انتظاری نیست