درود بر دوستان کسی میدونه برای چی اینقدر ریخت
بعد اگر میشه بگید تا کجا سطح حمایت قوی داریم
صبح شانس گ ه ما اینترنت مشکل و سایت ارز دیجیتال بازنمیشد خبر نداشتم باینسس میخواد حذفش کنه – سقوط ازاد 20% منفی خوردم
موقعی خبردارشدم که فایده ای نداشت
و بعدازظهر توقیمت 0/0053 = حدود 300 تمن
25 م ت دیگه خریدم و میانگین کم کردم
یکمقدار دیگه هم بخرم بشود 500 هزارتا بندازیم
چندماه دیگه ببینیم ازخدا چی میاد
بهرحال به دید چند ماهه و خصوصا تااخرسال 2023 خریدیم اگه بتونیم صبر کنیم عالیه.
(حمایت قوی تو 0/0058 داشت که صبح ازبین رفت همچنین طبق نمودار تو دوصفر 47 و اخرینش تودوصفر 27 کف کف میباشد).
بدلیل اینکه بایننس قراره از لیست صرافی حذفش کنه
همین محدوده ای که هست از قوس ترین سطح های حمایتی هستش داخل نمودار روزانه هم مشخصه. Jasmy داخل یه بخشی به نام زون داخل بایننس لیست شده، اون بخش رو بایننس اختصاص داده به مثلا کوین هایی که پروژشون پیشرفت خوبی نداره(!) بنده زیاد این کوین رو ترید میکنم و الانم ضرر کردم، اصلا هم اهل تئوری توطئه چیدن نیستم، ولی تقریبا مطمئنم این کار بایننس از روی عمد بوده، اولین دلیلش بخاطر اینه بیشتر از یک چهارم کل حجم این کوین، مال بایننس هست و فقط چهار پنج درصدش مالِ دولوپر ها،و بایننس هم jasmy هاشو اصلا نفروخته طبق اخبار! پس میخواسته بیشتر رو قیمت مفت انبار کنه با توجه به نقدینگی بالاش، دلیل دوم هم اینه این صرافی جدیدا یه پروژه شبیه jasmy استارت زده و اینجوری خواسته ضربه ای هم به رقیبش بزنه..
و کی این حرکتو انجام داد؟؟ دقیقا زمانی که الگوی bearish Flag ضلع پایینیشو زده بود، و میتونست دوباره بره بالا یا طبیعتا بریک کنه و کمی بریزه، ولی سرِ بزنگاه این .. اومد و کوین رو تو اون قسمت لیست کرد و الگو و احوال کل بازار و ترسی که به سرمایه گذارا داد دست به دست هم دادند که اینجوری ریخت!!
اخبار jasmyvهم سرچ کنید دلیل ریختنش همین لیست کردن بایننس تو زون که مثلا اطلاعات بده به سرمایه گذارا نوشته شده، با این حساب الان چیزی جز فرصت خرید نیست، یا معطلی برای هولد واسه امثال من