سر لونا باید صبر کنین ارز شکست خورده وقتی میخواد برگرده خیلی موانع سر راهش هست و جلب اعتماد از دست رفته کار آسونی نیست فکر نکنین با یه راه اندازی قرار یشبه همه چیز تغییر کنه شما باید خوشحال باشین که یه تیمی اومده و داره قدم های خوبی برمیداره و لونار داره به مسیر قبله سقوط برمیگردونه صبور باشین من مطمئنم که اتفاقات خوبی در ادامه این مسیر برای لونا میوفته .با دیدگاه خوبی که لونا از گذشته قبل سقوط تو ذهن جامعه گذاشته فقط کافیه یه پامپ خوب داشته باشه و یکی دوتا پروژه خوب برگردن مطمئن باشین خیلی سریع حرکت میکنه این حرکت اولش مهمه استارتش بخوره راحت حداقل تا دو سه دلار میره حداقلشو گفتم .بعد یکمم کله بازارو در نظر بگیرین که یکم اوضاع خوب نیست که باید بهتر بشه .نگران نباشین فقط یکم صبرتون بیشتر کنین .
عزیز فعلن فقط همه حرف میزنن اگه کاری قرار باشه بکنن هم طول میکشه تا نتیجه بده باز ی دودرصد سبز شد دارین تارگت دوسه دلاری میدین نکنین شمارو ب جون هر کسی دوسدارین اینجور قیمتهای تخیلی ندین خیلیا بخاطر همین تارگتها سود نکردن ک هیچ همون پولی ک اوردن الان راضین نصف کمترشو بگیرن فرار کنن ازین ارز ک هیچ ازین بازار .داداشم عزیزم این لعنتی اگه بخاد توکنش بشه ۱ ملیارد شاید بتونه توسقف قیمت دوسه دلار رو شدو خور کنه مجدد برگرده ب نیم و یک دلار
یا خدا ۳ دلار من به ۵۰ سنت هم راضیم ![]()
![]()
![]()