دوستان من سلام به همه
امیدوارم از چیزی که مینویسم نتیجه بگیرم، هم من و هم دوستان هم کیش و هم رده من
من ی کارگرم که نتیجه پس انداز چندسالم امسال به حدود ۱۰ میلیون رسید
امثال من تو این مملکت هیچ گونه امیدی به آینده ندارن و اینکه روزی بتونن خونه ای بخرن و…
امسال تصمیم گرفتم تنها راهم و امتحان کنم و اینجا سرمایه گذاری کنم تا شاااااااید ۲،۳ سال دیگه بتونم پول خونه ای که الان فلان قدره داشته باشم ( امیدوارم خیلی رویایی فکر نکنم )
خواهش من از کسانیه که در این بازار تجربه دارن و تحلیل گرن
اینکه به ما کمک کنید تا همین سرمایه ای که سال ها براش عرق ریختیم و از دست ندیم
من متوجه شدم اینجا خیلی ها برای نفع خودشون تبلیغ میکنن برای ی سری از ارزها که به نظر فقط سرمایه های کسانی مثل من رو به باد میده
سپاسگذار میشم دوستانی که تحلیل گرن و به قطع کار درستن بفرمایند که چه شرایطی رو برای خرید ی ارز در نظر بگیریم که ۲،۳ سال دیگه سرمایمون پول خوبی بشه ( رویاییش اینکه که میلیاردی شه ) ، البته با شرایط ما که نهایت پولمون به ۱۰ تومن میرسه
مهمترین چیزی که میخوام بدونم اینه که اصلا امکان پذیره همچین چیزی یا رویاس؟ البته به اتفاق کاری ندارم شاید ی ارزی شانسی از ۵ تومن بشه ۱۰۰/۰۰۰ تومن. بیشتر سوالم روی منطقی دیدن این جریانه ، نه رویایی و شانسیش
من الان با توجه به نکاتی که خوندم از پیشنهادات دوستان و البته تحقیق و خوندن نقشه راه های این ارزها، این ۱۰ تومن رو پخش کردم رو این ارز ها:
,Trx , Vet ,Btt , Wink , Cbm , Rel , Tomo , Iota , Hot , Harmony
اگر خوندید مطلب رو ممنونم و عذرخواهی میکنم
اگر هم کمک میکنید که بی نهایت سپاسگذارم
( این متن رو شاید در چند گروه بذارم، دوستان اگر جای دیگه هم دیدن از پیش عذرخواهی میکنم،چون برام مهمه این اندک سرمایم و از دست ندم
سلام… روند بازار کریپتو طبق ادوار گذشته بصورت سینوسی هست… باید به موقع سوار و به موقع پیاده بشی… روند صعودی آلت کویین ها و حتی بیت کوین دائما صعودی نیست… اینکه چه موقع زمستان بازار سر میرسه مشخص نیست هرچند گفته شده نیمه های 2021 زمستان آلت کویین ها و اواخر 2021 اصلاح یکی دوساله بیت کوین فرا میرسه… بهر حال تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستین با توجه به مطالعه و مدیریت ریسک خودتون.
کاش به جای
۱- رویاپردازی
۲- خرید چشم بسته بر اساس حرف دیگران
وقت میذاشتی برای اموزش
مادامی که با علم توی این بازار نیای ضرر میدی.. یه موتور سیکلت هم نمیتونی بخری، خونه پیشکش
سلام امیدوارم سرمایتون هزار هزار برابر بشه.منم فکر میکنم bttوwinkوtrx خیلی اینده داشته باشه در مورد بقیش اطلاع کافی ندارم.
البتهcbm در کوتاه مدت تا حالا خوب سود داده ولی اصلا از ایندش خبر ندارم
سلام عزیز دل برادر
شما سعی کن ارزهایی بخری که از نظر رتبه زیر صدباشه
از نظر مقدار سکه خیلی کم باشه
از نظر برنامه ها و پشتوانه یک تیم قوی پشتش باشه
دونستن اینها نیاز به تخصص نداره
کافیه فقط وقت بذاری،چهارتا پیج اینستا که استوری اموزشی میذارن رو نگاه کنی
وقتی پیگیر بشی قطعا با ۱۵ میلیون میرسی به ۱۵۰ میلیون
مثل من که هارمونی روی۱۵۰
۲۸۰
خریدم
اونایی هم که اینجا تبلیغ فلان ارز رو میکنن خیلی کوته فکر هستن
چراکه این گروه صدنفر ایرانیه نهایت،کامنت و تبلیغ شما در بازار جهانی تاثیری نداره استاد:joy:
سعی کنیم فقط کمک کنیم،تا امیییید توی دل کسی زنده بمونه
من بعنوان یه دوست چیزیکه به برادرم پیشنهاد میدم برای خرید
وی چین
تتا
کاردانو
پولکادات و هارمونی هست
اگه هم داشته باشه هولو هم میگم بگیره
انشالله همتون پره انرژی و سود برسید
دوست من قبل از هر چیز یاد بگیر استاپ لاس بزاری که ضرر ندی این بازار پول ادمای ناواردو میگیره میکه تو جیب تریدر های حرفه ای..مراقب سرمایت باش و فقط و فقط در کف خرید کن نه رو قلله.پر سود باشی
سلام دوست من. من یکسال پیش وارد این بازار ارز دیجیتال شدم. با سه ملیون سرمایه مازادم وارد شدم. خدارو شکر با سه ملیون نزدیک صد تومن سود کردم. ارزهایی مثل brg.klev.btt..trx داشتم. خدارو شکر با اونا به سود خوبی رسیدم. و با سودم هارمونی و ویچین خریدم ک نزدیک صد ملیون رو سودم. ارزهایی ک داری برا بلند مدت واقعا عالی هستن. هیچ وقت احساسی تصمیم نگیر. قانع باش و حریص نباش
دوست عزيز سلام
برات سود سرشار آرزو ميكنم
حتما به مساله آموزش توجه كن البته اولش هزينه برداره ولي مطمئن باش برگشت سرمايه داري
با توجه به پولي كه داري روي ارز هايي كه تو شبكه اتريوم هست و با مخفف هاي ERC20 ,ERC721 مشخص ميشه سرمايه گذاري نكن چون هزينه شبكه بسيار بالاي داره از ارزهايي هم كه داري vet , harmony, tomo , btt مطمئنا خوبه
قانون رمز ارز اينه كه پولي كه نياز نداري رو واردش كني و بعد فكر كني اصلا نداريش و اگر هم از بين رفت تعادل زندگيت بهم نخوره
حالا كه وارد شدي ديگه فكرش رو نكن توكل كن به خدا , ارزهات رو نفروش , به هم تبديل نكن ,تريد هم نكن
برو به زنگيت برس و يكسال ديگه برگرد اگر همه ارزهات هم ضرر بده كه نميده حتما يكيش جبران بقيه رو ميكنه
در پناه حق باشي