درخواست کمک برای سرمایه گذاری

دوستان من سلام به همه
امیدوارم از چیزی که مینویسم نتیجه بگیرم، هم من و هم دوستان هم کیش و هم رده من
من ی کارگرم که نتیجه پس انداز چندسالم امسال به حدود ۱۰ میلیون رسید
امثال من تو این مملکت هیچ گونه امیدی به آینده ندارن و اینکه روزی بتونن خونه ای بخرن و…
امسال تصمیم گرفتم تنها راهم و امتحان کنم و اینجا سرمایه گذاری کنم تا شاااااااید ۲،۳ سال دیگه بتونم پول خونه ای که الان فلان قدره داشته باشم ( امیدوارم خیلی رویایی فکر نکنم )
خواهش من از کسانیه که در این بازار تجربه دارن و تحلیل گرن
اینکه به ما کمک کنید تا همین سرمایه ای که سال ها براش عرق ریختیم و از دست ندیم
من متوجه شدم اینجا خیلی ها برای نفع خودشون تبلیغ میکنن برای ی سری از ارزها که به نظر فقط سرمایه های کسانی مثل من رو به باد میده
سپاسگذار میشم دوستانی که تحلیل گرن و به قطع کار درستن بفرمایند که چه شرایطی رو برای خرید ی ارز در نظر بگیریم که ۲،۳ سال دیگه سرمایمون پول خوبی بشه ( رویاییش اینکه که میلیاردی شه ) ، البته با شرایط ما که نهایت پولمون به ۱۰ تومن میرسه
مهمترین چیزی که میخوام بدونم اینه که اصلا امکان پذیره همچین چیزی یا رویاس؟ البته به اتفاق کاری ندارم شاید ی ارزی شانسی از ۵ تومن بشه ۱۰۰/۰۰۰ تومن. بیشتر سوالم روی منطقی دیدن این جریانه ، نه رویایی و شانسیش
من الان با توجه به نکاتی که خوندم از پیشنهادات دوستان و البته تحقیق و خوندن نقشه راه های این ارزها، این ۱۰ تومن رو پخش کردم رو این ارز ها:
‏ ,Trx , Vet ,Btt , Wink , Cbm , Rel , Tomo , Iota , Hot , Harmony

اگر خوندید مطلب رو ممنونم و عذرخواهی میکنم
اگر هم کمک میکنید که بی نهایت سپاسگذارم
( این متن رو شاید در چند گروه بذارم، دوستان اگر جای دیگه هم دیدن از پیش عذرخواهی میکنم،چون برام مهمه این اندک سرمایم و از دست ندم

داداش حالا تازه کاری شما؟ نوکرتم همه خوشگلای‌بزارو جمع کردی که شما بیا بما ی کمکی بکن بریم بالا فدات شم:rofl::rofl::rofl::face_savoring_food:بهترین سبدو‌حمع کردی نوش ج‌نت ایشالا ب هرچی میخای میرسی دو سه ساله شک نکن

سلام دوست عزیز
اکثر دوستانی که وارد بازار کریپتو شدن رویای پولدار شدن رو دارن و این بازار بر اساس تاریخچه ای که داره به افراد صبور پاداش خوبی میده
این بازار باید یه عده ضرر کنن تا اون سر قضیه بقیه سود!!
بنظرم لیستی که داری فقط اومدی ارزهای ریز رو با مارکت کپ پایین گذاشتی!!ممکنه یهو بیشتر سرمایتو از دست بدی!
بنطرم vet و trx برای بلند مدت عالیه
سرمایتو پنج قسمت کن، سه پنجمشو خرید کن و دو پنجمش و نگه دار برای زمانهای اصلاح بازار
مراقب باش در نقطه غلط ورود نکنی
و در اخر از این طریق نمیتونی نتیجه درستی بگیری برو اموزش ببین
امیدوارم به رویاهامون برسیم
یاحق

وی چین، بیت تورنت ،هولو ،وینک

دوست عزیزاگر برای هولدونگهداری یک ودوساله میخوای حتماحتماحداقل چهل درصدپولت رو به پرکارترین وفعالترین تیم ارزدیجیتال یعنی کاردانو(ada)اختصاص بده وحتما توسبدت قاتل اتریوم (لقب کاردانو)رونگهدار وبقیه اش هم بین وی چین وxvgوhopr hopr(ارزی جدیدی هست)تقسیم کن پشیمان نمیشی

عزیز دل همه ما مثل شما هستش ولی بذار یه اصلاحی بخوره برو hot بخر بازم خودت میدونی ولی من با یه تحلیلگر ارز صحبت کردم که اینده درخشانی داره انشاءالله همه به ارزوهاشون برسن و عاقبت به خیر بشن

سلام دوست عزيز من خيلي وقته تو اين ارز ديحيتال هستم و سبد مختلفي از ارزهاي مختلف دارم cbm و rel رو ندارم ولي دينت و مابقي ارزها كه گفتي رو دارم خيلي خوب هستن و اميدوارم كه بتونن رشد قابل قبولي داشته باشن چون واقعا من كه راضي هستم اولا چون حداقل ٣ ماه قبل خريدم تا الان كه مفيد بودن انشالله كه براي مابقي هم مفيد واقع بشوند براي كوتاه مدت نگاه نكن حداقل ٢ سال زمان بده انشاالله كه خوب هستن يا حق

این موضوع به صورت خود کار بعد از 2 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.