درخواست کمک برای سرمایه گذاری

دوستان من سلام به همه
امیدوارم از چیزی که مینویسم نتیجه بگیرم، هم من و هم دوستان هم کیش و هم رده من
من ی کارگرم که نتیجه پس انداز چندسالم امسال به حدود ۱۰ میلیون رسید
امثال من تو این مملکت هیچ گونه امیدی به آینده ندارن و اینکه روزی بتونن خونه ای بخرن و…
امسال تصمیم گرفتم تنها راهم و امتحان کنم و اینجا سرمایه گذاری کنم تا شاااااااید ۲،۳ سال دیگه بتونم پول خونه ای که الان فلان قدره داشته باشم ( امیدوارم خیلی رویایی فکر نکنم )
خواهش من از کسانیه که در این بازار تجربه دارن و تحلیل گرن
اینکه به ما کمک کنید تا همین سرمایه ای که سال ها براش عرق ریختیم و از دست ندیم
من متوجه شدم اینجا خیلی ها برای نفع خودشون تبلیغ میکنن برای ی سری از ارزها که به نظر فقط سرمایه های کسانی مثل من رو به باد میده
سپاسگذار میشم دوستانی که تحلیل گرن و به قطع کار درستن بفرمایند که چه شرایطی رو برای خرید ی ارز در نظر بگیریم که ۲،۳ سال دیگه سرمایمون پول خوبی بشه ( رویاییش اینکه که میلیاردی شه ) ، البته با شرایط ما که نهایت پولمون به ۱۰ تومن میرسه
مهمترین چیزی که میخوام بدونم اینه که اصلا امکان پذیره همچین چیزی یا رویاس؟ البته به اتفاق کاری ندارم شاید ی ارزی شانسی از ۵ تومن بشه ۱۰۰/۰۰۰ تومن. بیشتر سوالم روی منطقی دیدن این جریانه ، نه رویایی و شانسیش
من الان با توجه به نکاتی که خوندم از پیشنهادات دوستان و البته تحقیق و خوندن نقشه راه های این ارزها، این ۱۰ تومن رو پخش کردم رو این ارز ها:
‏ ,Trx , Vet ,Btt , Wink , Cbm , Rel , Tomo , Iota , Hot , Harmony

اگر خوندید مطلب رو ممنونم و عذرخواهی میکنم
اگر هم کمک میکنید که بی نهایت سپاسگذارم
( این متن رو شاید در چند گروه بذارم، دوستان اگر جای دیگه هم دیدن از پیش عذرخواهی میکنم،چون برام مهمه این اندک سرمایم و از دست ندم

سلام ایرانی عزیز همه ما تا یاد گرفتیم کلی ضرر کردیم ولی الان همه ارزهایی که اسم بردی تو اوجن از الان این قیمتشو بزار صعودش هر روز چک کن تقریبا بازه زمانیش دستت میاد وقتی خورد به سقف صعودش که مثلا برای بیت در نظر گرفتن توی ۱۰ روز دیگه تا شایددد ۷۰ برسه بعدش ریزش داریم زیر این قیمتی که الان هستی مثلا ۵۴ یا ۵۲ یا کمتر که باید پله ای خرید کنی تا به کف برسی بعد از اون دیگه خرید و فروش نکن تا برسی به سقف صعود قبلی یا ازش بزنی بالاتر یعنی هولد کنی و هیجانی نشی تو خرید و فروش چون بلد نیستی بعد اگه خواستی بفروش تو این مدت هم برو در مورد بازار بخون

متاسفانه به دیدگاه طولانی نوشتم اما ارسال نشد خیلی مفید بود
اما وقت نوشتنشو دیگه ندارم واقعا شرمنده

میتونی به دست بیاری اگه احساسی رفتار نکنی و وقت زیاد بزاری برای مطالعه تحلیل تکنیکال و خوب یاد بگیری اگه واقعا خوب یاد بگیری بعد برای هر خریدیت یک دلیل محکم و منطقی که خودت بهش رسیدی داشته باشی دوساله که هبچ یک ساله هم خونه دار میتونی بشی

والا من گردنمو میزنم اگر تو کارگر باشی :sweat_smile:

سلام داداش نظر خودته ولی چند نفر تریدر به من Reef رو پیشنهاد دادن تا چند ماه دیگه حدود ۱ دلار میشه

آ والله
كارگر عالي رتبه است حتما

:joy:
چرا رفیق ؟ مگه کارگر شاخ داره ؟
نه کارگرم واقعا عزیز
:blush:
امیدوارم که ی جور دیگه هم بشه به ما تو جامعه نگاه کرد :folded_hands:t3::blush::four_leaf_clover:

ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتید و راهنمایی
:folded_hands:t3:
والا من نمیخوام خیلی درگیر خرید و فروشش بشم چون علمشو ندارم
میخوام بذارم تا ۲،۳ سال دیگه
:heart::folded_hands:t3::four_leaf_clover:

این موضوع به صورت خود کار بعد از 2 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.