تاثیرات فشارهای پدر

یه نصیحت بسیار بسیار مهم ! همیشه با بچه هاتون مثل آدمیزاد رفتار کنید ! من 50 میلیون پول داشتم از فرط فشاری که پدرم بهم وارد میکرد و هی اذیتم میکرد که برو کار پیدا کن برو دنبال کار ! من برای اینکه از دست فشارهای عصبی پدرم راحت بشم اومدم 50 میلیون رو هول هولکی وارد بازار ارز دیجیتال کردم که مثلا پامپ کنه پولدار بشم مغازه بزنم تا دیگه پدرم غر نزنه. ولی پولم تبدیل به صفر شد. همیشه پشتیبان بچه هاتون باشید یک پدر باید آگاه و فهمیده و باشعور باشه نه اینکه عامل شکست و نابودی اعتماد به نفس فرزندانش باشه.

میگم خوب پولی درمیاری از جهت دادن به افکار مردم هاااا! اما باور کن دیگه کسی حرف امثال تو رو اصلا باور نمیکنه!

ای وای نه تورووو خدا باور کن خواهش میکنم ازت باور کن

خب تو هم فرزند خلفی باش و مثل بچه آدم هول هولکی نرین تو سرمایه پدرت. خودت کار کن و پول در بیار

فیلم شعله رو دیدی ؟ منم ندیدم

داداش حرفت درسته اینها تازه اومدن تو بازار هنوز باور نمیکنند فلوکی تا 19 تومن رفت و راگ پول کردن شد یک بیستم قیمت یا کیشو یا بیبی دوجم همین حدودها ریختن اینها چند ماهه کارن

اره پدر باید راهو به بچه خودش شان بده

عجله نکن همینها یک سال دیگه میرسن به حرفای شما

شت کوین تحلیل نداره ذمخصوصا که تازه اومده بودن این ارزها یادمه منم پس ربطی به بدجا و خوب جا وارد شدن نداره

سلام دوست عزیز. . واقعا متاسفم شدم .
ان شاالله مشکل شما هم حل بشه .
اکثرا این اشتباه رو می کنیم و یا خواهیم کرد . به نظرم من سرمایه گذاری توی بازار کریپتون یک فرصت هست نه یک شغل . در کنار روال زندگی میزان پولی که نیاز نداریم رو سرمایه گذاری کنیم خوبه .
اگر به عنوان شغل انتخاب شده ریسک بالا داره . ولی اینکه شما برنامه نویس هستید خیییلی عالیه مطمعنا با توکل به خدا و امید به آینده می تونی به فعالیت توی حوزه ای تی ادامه بدی .

پدر و مادر نعمت خیییلی بزرگیه . نا شکری نکنید.

دوست عزیز مگه پدر ت مجبورت کرد بیای تو ارز دیجیتال
پدر شما به شما اصرار به کار کردن داشت نه اینکه کل سرمایه تو بیاری قمار کنی که به نظرم کار پدرت درست بوده بر عکس شما ،
انشاالله هم چرخ گردون اینسری به نامت باشه،،

امیدوارم که ضرر های شما و همه دوستان جبران بشود البته با خودم هم هستم

پاشو برو سرکار ، همه چی حل میشه

با اینکه موافق نظرت هستم ولی هیچ چیز پدر نمیشود

خانه ای که مادر در آن نباشد همانند قبرستان است
و خانه ای که پدر در آن نباشد همانند مخروبه ای بیش نیست

قدر پدر و مادرت را قبل از دوریشان غنیمت بشمار

داداش ایشالله مشکلت حل بشه و به سود برسی ولی از من به شما نصیحت به عنوان ی داداش کوچیک بهت میگم هیچ موقع کل سرمایه تو به ارز دیجیتال بند نکن بعدم ارز دیجیتال ی فرصت هست ولی شغل نیس شما باید کار خودتو داشته باشی در کنارش سی درصد از سود شغلی رو که داری وارد بازار کن!! در هرصورت ایشالله موفق باشی

دروازه غار رو جمع میکردی میرفتی سر کار هم اعصاب پدرت سر جاش بود هم پولت