سلام خداوکیلی هرکی میدونه بنده رو راهنمایی کنه درسته چندساله با این بازار آشنام ولی ارزامو شانسی خریدم شیبا و فانتوم گراف و سندباکس خداوکیلی اگه ارزایه خوبیه که بزارم اگرم کسی میدونه برام ادغامش کنه کمک میکنید بخدا چون الان زمین گیرم تنها سرمایه م شده این ممنون میشم ![]()
من هم درست مثل شما هستم ولی ته دلم روشنه رشد میکنه نگران نباش توکل به خدا بکن چند وقت دیگه همین جا شاد و خوشحال همگی یاد میکنیم از این روزها ی سختی که پشت سر گذاشتیم درست میشه به زودی
شیبا رو نمیدونم
ولی سه تای دیگه خیلی خوبن .
درود برای یکسال بعد rndr بخر هولد کن وسلام.
فانتوم و گراف در بلند مدت عالی هستند. دوتاشون جز گزینه های اصلی من برای هولد هستند
انشاالله که سود خوبی بهت میدن اما باید خیلی صبور باشی من هر وقت این یکیو فروختم و اون یکیو خریدم ضرر کردم
به نظرم نصف گراف کن نصف فایل کوین ! منم مثل خودته وضعیتم! اگه غیر از این دوتا می خوای بلند مدت هولد کنی موون ریور هم اضافه کن به پورتفولیوت ! با آرزوی صبر و موفقیت
دادا بهترین ارزها رو خریدی دیگه…البته بجز شیبا،شیبا رو ب پپه تبدیل کن،
همرو تبدیل کن به فانتوم و به چارت و تحلیل و … هیچ چی هم کار نداشته باش . آینده دارترین آلت کوین از چند تایی که داری .
بنظرم ارز شیبا و سند آینده دار نیستن . بجاش اتم و سوشی سواپ بخر . فانتوم که عالیه ولی شیبا خطرناکه. البته نظر شخصی منه. تصمیم باخودته