رشد Lovely Inu Finance

در نمودار هفتگی دوج کف سه قلو زده ، کف سه قلو یعنی پرواز قیمت ، توی ارز دی وای دی اکس همین اتفاق افتاد و از یک دلار تا سه دلار و نیم رفت ، این سیگنال خرید نیست نظر شخصیمه ، خودتون تحقیق و بررسی کنید و با مسئولیت خودتون خرید کنید من به هیچکس نمیگم بخر یا بفروش ، فقط به اطلاعتون میرسونم که در نمودار هفتگی الکوی کف سه قلو شکل گرفته و خیلی هم تمیزه ، تصمیم با خودتونه

من اینو چندروزپیش دیده بودم پس توهم من موافقی اینکه چرا بالانمیرفت توشک بودم ممنون

فعلا همه درگیر کمک به انتخابات ترکیه و اردوغان هستن، این بازار هم باید یه ده درصد دیگه دین خودشو ادا کنه، حالا یا با پایین کشیدن قیمت دلار، یا خود دوج. یعنی فرمولش واسه هوش مصنوعی اینطور نوشته شده، که یه ده درصد دیگه بچلونه تریدرها رو:joy:. مگه اتفاق خاصی از طرف ایلان ماسک بیافته،که تجربه نشون داده نون به نرخ روز خور تر و روباه تر از اون،این بازار ندیده. خیلی خودتون رو درگیر این کف سه قلو و چهارقلو و پنج قلو نکنید. حواستون به مال تون باشه جیبتون رو بیشتر نزنن.

اگر سه بار به سقف بخوره، دفعه ۴ ام ریزشی، ولی اگر سه بار به کف بخوره، دفعه ۴ ام پرواز. بعلاوه اینکه به کنج مثلث هفتگی رسیده، قرائن صعودی. ولی برای ایم صعود بایست ده سنت را محکم رد کنه

خردوغان آدم حساب میشه که بهش فکرم کنی