دوستانی که من کامنت انتقاد آمیز میزارم میان نقل میگیرن و فحش میدن یه سوالی دارم! اگر این توکن خوبه و به موفقیتش اطمینان دارید چرا با کوچکترین انتقاد فحاشی میکنید؟ مگر از موفقیت بی بی دوج و 4 صفر انداختنش اطمینان ندارید پس چرا از انتقاد اینقدر عصبی میشید؟
غیر از اینه که خودتونم میدونید در توهم به سر میبرید و برای همین از کامنت های من فشار میقولید؟ چون رویاهای هپروتیتون رو برهم میزنم؟ چون حقیقت تلخ رو بهتون یادآوری میکنم که هیچ وقت به ثروت نخواهید رسید عصبی میشید؟ خب برید کار کنید پول دربیارید تا اینقدر حسرت به دل نمونید و الکی با توهمات خودتون دیگران رو هم مثل خودتون بدبخت نکنید! خداروشکر خیلیا با کامنتای من آگاه شدن و جلوی ضرر خیلیارو گرفتم. اگرچه خودم تمام سرمایه م از دست رفت ولی ذاتم مثل شماها سیاه نیست! که میخواید از روی عمد بقیه رو بدبخت کنید. تا زمانی که بدخواه دیگران باشید کارما و قانون طبیعت جلوی خوشبختی شمارو خواهد گرفت
چی میگی تو ..دور نشستی گوه خوری میکنی مردک ننر که به ضرر دیگران راضی هست ..مردک ■■■■■ ..مردم اینجا سرمایه گذاری کردن و بهش امید دارن اونوقت تو میای مشتی جفنگیات سر هم میکنی و میزنی تو ذوقشون ..بعد هم اسم خودتو میزاری دهقان فداکار …برو جمعش کن تو غلط کردی تو اوج خرید کردی که بخوای ضرر کنی ..چرا من ضرر نکردم …ها تو بدترین ریزش بیبی من هنوز ۸۰۰ دلار تو سود بودم..الان که ۱۶۴۰ دلار تو سودم …دس جمعش کن ..تا بیشتر قهوه ای ت نکردم …اشغال گوشت کثیف
حالا من نزنم توی ذوق کسی یعنی بی بی دوج پامپ میکنه؟!
خودشون بهت گفتن آگاه شدن یا زنگ زدن چند نمونشو اسم بیار بریم ببینیم ازتو حرفی زدن یا تشکر کردن
در ضمن تو وکیل وصی ما نیستی میگی برو کار کن به تو چه …