آینده شیبا در بازار

تو این مدت فاد زیادی علیه شیب بیرون اومد،مخصوصا سر قضیه شیباریوم،با این حال نمای کلی بازار رو تفسیر کنیم بجز چند ارز انگشت شمار خیلی از ارزا علی رغم رشد این مدت بیت میبینیم الان رسیدن به کف حمایتی و حتی بعضی از ارزا دارن کف جدید میزنن،با این وضعیت مارکت کلی بخوام بگم شیب یکی از بهترین ارزای مارکت هست که قطعا آینده خیلی خوبی برا هولدراش میسازه،به آینده این ارز امیدوار باشید…

با کامنتهات تقریبا یکسال و خرده‌ای به مردم ضرر زدی پیلاپیلا الان هم با اکانتهای دیگه فعال هستی پیدا کردنت پیلاپیلا کار سختی نیست ،، با دروغ‌هات خیلی‌ها وارد ضرر شدن ولی باید بدونی رمزارزی که مارکت‌کپش بزرگه نمی‌‌تونه آینده‌ایی برای هولدراش بسازه ۲ ساله داریم می‌بینمش اگر دوست داشتی بگو اکانتهای دیگه‌ایی‌ که داری رو رونمایی کنم گرگ در لباس میش برای فریب

توی خرداد رشد داره ولی آخر خرداد بزن بیرون برو تو کاردانو

بابا تیزهوش،یه پیلا پیلا افتاده جلو چشات همه رو به اسم اون میبینی:joy::joy:

چرت و پرت نگو وقتی یکسال پیش کامنت میذاری و اسم کامنتت رو عوض میکنی و فکر میکنی کسی نمی‌‌فهمه کم هوشی خودته توی پیت بول هم همین رویه شیبا رو پیش گرفتی کامنتهای طولانی و چرند مثل پیلا پیلا فرقت چیه

کامنتام طولانیه چون دارم وقت میزارم برا آدمای که فهمشو دارن نه یکی مثه شما که حاضر نیستم یه جمله هم برات بنویسم

تو عصبی میشی درست مثل پیلاپیلا پرخاش‌گر میشی ،، من بازار مثل کف دستمه هر روزش رو میدونم به کدوم سمت میره از کامنتهام مشخصه ولی کامنتهای تو همش چرت و پرته و مردم رو گمراه میکنی برای منافع خودت

بیا پاین سرم رفت