ریزش و افزایش

يك دلار رو تاچ خواهد كرد چه بخوايد چه نخوايد.
با همون اطميناني حرف ميزنم كه رو ٦٠٠ ٧٠٠ دلار بود گفتم مياد زير ده دلار و نخريد كه همتون پريديد به من. يه مثال روباه و بريده شدن دم روباه هم زدم براتون كه كساني كه شماهارو تشويق به خريدن ميكنن حكم همون روباه دم بريده رو دارن. مثال منو خيلي بايد يادشون باشه دو سال پيش زدم همينجا.

اينايي كه ديس لايك ميكنن همونايين كه تا خشتك تو ضررن و تعصبي خريد كردن و حالا عبن خر تو گِل گير كردن و انتقاد پذير نيستن و هيچ وقت اشتباهاتشون رو حاضر نيستن بپذيرن. اين افراد هميشه بازنده و بيچاره هستن و بد بخت ميمونن

سلام روباه دم نبریده :waving_hand:

اصلأ حرفتو رد نمی کنم و منم احتمالشو بالا می بینم که تا محدوده دو و نیم دلار بیاد ولی شما بر چه اساس این تارگت رو می دی و در صورت بازار گاوی و سبز بول ران چه تارگتی رو می زنه به نظرت ؟؟

دوست گلم من نميتونم تجربه هام رو اينجا تايپ كنم من زماني كه رو ٦٠٠ دلار بود همينجا گفتم زير ده دلاو مياد، خيليه بتوني از ٦٠٠ زير ده رو پيش بيني كني. از الان تا يك دلار كه چيزي نيست. در همين حد ميتونستم بگم. و اينكه اين همه سال ديگه فرق بين نهنگ و توييت زدنهاي آدمهاي معروف و نمودار خوني و كلاه برداري رو با يه ارز واقعي شناختم.
به راحتي ١ رو تاچ ميكنه تو آينده نه چندان دور نه احتمال بلكه صد در صد تاچ ميكنه

هر هر هر نمکدون. دیشب تو کمد خوابیدی کمدی شدی؟