سلام دوستانی که توی صرافی هات بیت پول داشتن چون خودمم سرمایم اونجا هست میخواستم یه راهنمایی کرده باشم تا هموطنان بتونن برداشت کنن اگه بلد نبودن .اولا فعلا توی صرافی نمیتونین معامله انجام بدین باید هر ارزی که دارین رو اون رو انتقال بدین اگه در مرحله برداشت مقدار ارز رو صفر نشون داد روی اسم ارز بزنین وارد شدین بالا صحفه سمت راست کلمه transfer نوشته اون رو بزنین و مقدار all یا همه رو بزنین و ارزهاتون رو از حالت spot به funding تغییر بدین بعدا دوباره withdraw رو بزنین در مرحله بعد شبکه ارز رو انتخاب کنین توجه کنین اگه شبکه bep20 داشت ترجیحا اون رو انتخاب کنین فقط یادتون باشه صرافی یا کیف پولتونم از همون شبکه باشه شبکش فرقی نکنه واسه خاطر این میگم شبکه bep20 چون کارمزدش کمه ولی ارزهایی که شبکش اتریوم یا erc20 هست واقعا کارمزد شبکش خیلی زیاده حداقلش یا باید ۵۰ تتر یا اندازه ۵۰ دلار اتریوم داشته باشین واسه انتقال یا هم مقدار برداشتتون باید بالای ۵۰ دلار باشه که کارمزد رو از مقدار انتقالتون کم کنه.ارزهایی هم که مقدار کم ازش دارین مثلا من خودم بالای چنتا شت کوین داشتم از هر کدوم ۱۰ یا ۱۵ تتر که واسه انتقال اونا هم اگه شبکش bep20 هم باشه بازم مینیموم یا حداقل برداشت میاره واسه برداشت مثلا من ارز qom دارم اندازه ۱۵ تتر که مقدارش میشه ۵۰۰ میلیون تا توکن qom که حتی اگه بخوام برداشت کنم حتی اگه شبکش bep20 هم انتخاب کنم حداقل یا مینیموم برداشت میاره یعنی باید حداقل ۲ میلیارد تا از اون ارز داشته باشم واسه انتقال یعنی اکثر ارزهایی هم که شبکش bep20 هم هست مقدار برداشتش اجازه برداشت نمیده در مورد بعضی از ارزها هم مثل شیبا که خودمم دارم گزینه برداشت غیر فعال هستش فقط گزینه internal uid داره که منظور از internal uid انتقال داخل صرافی هستش یعنی بخواین از صرافی هاتبیت بفرستین اکانت دیگه ای توی صرافی هاتبیت که علنآ به درد ماها نمیخوره و باید فعلا منتظر باشیم تا کی اجازه برداشت میده دوستان شبکه های مختلفی وجود داره فقط قبلش از آدرسی که میخواین بفرستین و شبکش مطمین باشین تا خدایی نکرده اشتباه نفرستین تا ضررهامون بیشتر از این نشه.حتی توجه کنین بعضی از ارزها شبکه هاش به غیر bep20 و erc20 شبکه های دیگه ای هم داره مثل خود شبکه سولنا نگاه کنین اگه مقدار کارمزدش معقول بود انتقال بدین نگه ندارین توی این صرافی خراب شده خود منم کلی شیبا دارم و مثل خیلی از شماها پولم رو هواس .شرمنده زیاد نوشتم فقط خواستم هموطنام اگه اطلاع کاملی نداشتن مطلع بشن
دوست عزیز من هر کاری میکنم نمیتونم انتقال بدم همه کارهایی که گفتی رو انجام دادم ولی نشد
ممنون از اطلاعات مفیدتون