تحلیل حجم معاملات فانتوم و تاثیر آن

سلام…الان اول صبحه تو این دوساعت ک گذشته حجم معاملات نسبت به میانگین 2 ساعته دیروز افزایش پیدا کرد…این موضوع رو تونمودار بالاسرتون تو اندیکاتور حجم میتونید ببنید…

یه نگاه نمودار حجم ب مارکت کپ کردم و خروجی ک گرفتم از هفته احر سال گذشته تا الان، به محدوده کف ، دو سه روز پیش رسیده بودیم و تو این یکی دو روز کمی این درصد افزایش پیدا کرده…این نسبت حجم معمالات روزانه به کل بازار فانتومه ..وقتی حجم معاملات روزانه افزایش پیدا کنه یعنی احتمالا ما میخوایم حرکتی رو شروع کنیم… حالا حرکت مثبت یا منفی !!!
مثلا در همین نمودار پیوست، روزهای بین 6 تا 9 همین ماه میلادی حجم معاملات از حدود 7 درصد به حدود 20 درصد افزایش پیدا کرده بود ولی نمودار قیمت محدوده حمایتی 42 سنتی رو در این بازه زمانی از دست داده و وارد 35 سنت شد !!! یعنی افزایش حجم معاملات در جهت کاهش قیمت بوده (قدرت دست فروشنده ها بوده) ولی همین نمودار پیوست درصد حجم معاملات روزانه رو در ابتدای سال میلادی از محدوده حدود 4 درصدی در دو هفته به حدود 50 درصد نشون میده ک نمودار قیمت همون بازه زمانی حدود 70 درصد رشد داشت (قدرت دست خریدارها بوده)…از این داده ها به این شیوه استفاده میشه…
حالا باید ببنیم این افزایش حجم معاملات مقطعی هست یا ادامه دار !!! ایا در جهت افزایش قیمت یا کاهش !!!
نظر شما چیه؟!

مهردادجان این سبک نئو ویو خیلی سبک قدرتمندیه. من مدرک ارشد مهندسی از دانشگاه معتبر و معدل بالا دارم ولی باور کن برای آموختن این سبک وحشت وجودمو گرفته. چون یه بخشهایی داره در مورد امواج اصلاحی واقعا مبحث سنگینه. ولی معجزه هایی از این سبک دیدم که نمیذاره بیخیال شم. قبلا نظرمو کاملا واضح گفتم. جالب بود برام این تحلیلگر استاپشو گذاشته روی 29 سنت. یعنی احتمال میده که حتی یک حرکت سمت 30 یا 32 اتفاق بیوفته. چون میدونم شما منتظر اون محدوده هستی. ولی ریسک به ریوارد رو نگاه کن! نتیجه میشه خرید پله ای!!

سلام..حقیقتش رو بخوای من هیچ سبک معاملاتی یا تحلیلی خاصی رو بلد نیستم اگ دقت کنی تو نحوه پیام دادن هام مشخصه !!!
من زمانی ک شروع کردم کلی چیز مطالعه کردم و دیدم و امتحان کردم وتست کردم روزها و ساعتها دنبال این مقولات بودم ولی الان بخش اعظمیش رو از ذهنم ریختم بیرون !!! میدونی چرا ؟! چون وقتی میخواستم یه کاری انجام بدم همه اون چیزی ک بلد بودم و یادگرفته بودم رو میخواستم استفاده کنم !!! ساعتها صرف میکردم اخرشم وارد معامله نمیشدم !!!بعدش فقط روی چند ابزار خاص تمرکز کردم (ک اتفاقا علایمی از سیگنال ورود رو دارن میدن و اینجا باید خرید میزدم) و البته الگوهای چارتی ..امواج هم فقط زمانی استفاده میکنم ک بازار روند میگیره و میخوام ببینم تا کجا کشش داره !!!حتی از ایچی موکو ک خیلی روش تحقیق کردم هم استفاده نمیکنم شاید ب ندرت فقط از ابرش…
معامله رو ساده بگیر و خودت رو اذیت نکن …
این پیوست رو ببین مال حدود 40 روز قبله فانتوم در حال حرکت کانال صعودی بود و بالای 50 سنت!!! من تو فکر خرید تو محدوده 39 تا 42 !!! خیلی از این ها رو اینجا منتشر نمیکنم (البته نمیدونم اینو اینجا فرستادم یا نه )چون احتمالاته نه قطعیت ممکنه حیلیا بیان روش عمل کنن بعد نشه بندازن گردن من (قبلا گروه داشتم و میدونم چه مصیبتی هست)…
و اما خرید پلکانی ، من قبلا گفتم ک این کار رو انجام میدادم اگ تو حالت عادی بود این کار رو میکردم ولی بیت رو یه جوری هست واسم تحلیلش سخت شده… من یا تو محدوده 29 تا 33 خریدم اوکی میشه یا بالای 40 سنت !!!

وقتی حرفتون منطقیه هیچ پاسخی ندارم. کار کردن همزمان با چند سبک باعث سردرگمی بیشتر میشه.
در مورد نقاط خرید هم کاملا منطقیه کارتون که یا منتظر منطقه حمایت باشیم و اونجا خرید بزنیم یا منتظر شکست مقاومت باشیم و بالاش بخریم. البته حواست به چموش بودن فانتوم باشه! عین یه اسب سرکش رفتار میکنه! “هم رام هم بیتاب”“”