دوستان یه سوال میپرسم لایک یعنی بله دیس یعنی خیر مثلا من یه دونه بیت دارم چه با نرخ قیمت دلار بالا و یا پایین ترین قیمت خریدم و درصرافی مورد نظرم میفروشم که احتمالا شخص دیگری یا توسط صرافی با مدیر سیستم به صورت هوش مصنوعی از من خریده و دیگران هم مث من همین کار رو میکنن و این ها رو هم معامله روزانه یا هفتگی و ماهانه ، من برام سواله که این همه خرید و فروش توسط چه کسانی هست یا چه کشور هایی (( منظور بنده بیت که کم نمیشه از موجودی جهانی مثلا اگه n تا وجود داره بعدش با تولیدش میشه n+1 نمیشه که n - 1 و سکه بیت موجوده و سکه در گردش یه طوری به صورت مرموزانه اطلاعاتش بیرون میاد که نگو من قبلا نداشتم و او هم الان ندارد یا دیگران ندارند )) یه کم جابه جایی که میگن خودشون هم به طرز انتشار اخبارشون پی ببرن شک میکنن و گول زدن امثال ما ها هست سطح سوادمون رو بالا ببریم با آمار قبل و بعد مقایسه کنیم تحلیل و اخبار ضد و نقیض رو جدا کنیم و بتونیم ترید کنیم و حداقل سرمون کلاه نره ولی متاسفانه رفته که رفته ![]()
نوع سوالت اشتباس
وقتی تو مثلا.۱۰ بیت داری میفروشی کسی که دریافت کنندس که ۱۰ تا دریافت نمیکنه کارمزد داره که کم میکنه ویه مقدار کارمزد میره برای صرافی و میه مقدار برای ماینرها و بقیش برای طرف مقابل
حالا قیمت بیت هم براساس هش بیت که کم و زیاد میشه که همین حجم خرید فروشه بالا و پایین میشه
والا من که نفهمیدم اگه کسی بلده این متن رو ترجمه کنه
من با این همه صحبتت متوجه نشدم دقیق منظورت چی هست .اما اگه منظورت اینه ک بیت بصورت واقعی کانالشو میشکنه و وارد اصلاح عمیقتر میشه ک باهات موافقم .شاید یکم رواین نواحی قروقمیش بیاد اما چیزی ک نمایانه بازار قدرتشو نداره تو این کانال بتونه بمونه و صعود کنه . برای لیکویید یکم بازی در میاره ک فکرت راحته از کانال بیرون نمیاد یهو برگریزون میکنه👍