طرف اون پایین نوشته کل مال اموالش رو فروخته و ۲۵۰۰ تا گرفته و فقط ۵۰ میلونش مونده. اینم نتیجه توهم یکسری از دوستان که زمین وزمان رو به هم میدوزن و تارگت های ۴۲ دلاری میدن. از شمارش معکوس یه صرافی گرفته تا سرازیر شدن پولها فقط به سمت این توکن و حرفهای عجیب غریب دیگه مثل ۵۰ درصد فاصله از سقف آلت کوینها که با این حساب باید ۱۰ ۲۰ برابر بشن .یه سوال اگه چیزی رو شما بتونید در عرض یک روز تولید کنید و تعدادش هم بینهایت باشه به نظر شما ارزش واقعی اون چیزی جز صفر نیست؟ باور کنید تعداد توکن های اکثر آلت کوینها مکس ساپلای نداره و بینهایت هستن و تعدادشون رو دروغ میگن. حالا این سوال پیش میاد پس خرید و فروش نکنیم. جواب اینه اگه قرار بود از روز اول به سمت صفر شدن برن اونوقت کسی وارد این بازار نمیشد تا این عزیزان پولشونو بالا بکشند و هر از چند گاهی لطف میکنند یه بالایی میزنن و دوباره کف جدید. حالا اگه فرض کنیم شما معامله فروش باز نکردی اگه خیلی زرنگ باشی میتونی نوسان رو به بالا رو بگیری. حتی بعضی وقتها هست اگه تحلیل درست رو پیدا کنی میتونی سنگین وارد بشی اونم فقط بیت کوین. حالا برادر من خونه زندگی ت رو نفروش یه همچین ریسکی بکنی به هیچ عنوان هم نمیگم بفروش که داره به صفر میره بعدا یه سری ها بیان بگن عوامل صرافی من خودم هم از این ارز با میانگین قیمت ۱.۷ گرفتم فقط با این دیدگاه که قبلا هم گفتم صرافی های دیگه برای این که توکن های بی ارزش خودشون رو با حداکثر توان به مردم قالب کنن احتمال میدم این صرافی رو دوباره برگردونن. امیدوارم برسه به ۴۲ وحتی بالاتر و نوش جانت فقط با زندگی ت بازی نکن.
من به کسی نگفتم مال و اموالتو بفروش بیار تو بازی.
همیشه گفتم پول مازاد بی نیاز تا ۶ ماه.
منو قاطی قضاوت هاتون نکنید .
پس فردا نه یه قرون سودتون برام مهمه نه ده قرون ضررتون. پس با مسولیت خودتون وارد بازی شید .
سلام چرا الان که بیت میاد بالا ftxمیاد پایین
هرچی بیت به سمت سقفش در محدوده ۴۰ تا ۴۵ هزار نزدیک شه آلت کوین ها هیجانی تر بالا میرن. هنوز رشدی شروع نشده .