درک مفهوم مارکت کپ در ارزها

دوستانی که منتظر یک دلاری شدن این ارز هستند و قسمت مارکت کپ رو کامل متوجه نمیشن
یه مثال ساده میزنم امیدوارم متوجه بشن
اگه همین الان هرکی تو این بازار هست هر کوین و توکنی ، مثلا همه بیتکوین ها و اتریوم ها و هر چیزی که داره رو بفروشه و بیاد با همه پولشون لونا کلاسیک بخرن تازه قیمتش میشه ۰.۱۴ سنت
شما یه لحظه فکر کن چنین اتفاقی ممکنه ؟

دوست عزیز شما یه چیزی رو خوب متوجه نشدین،
هیچ کس ، تاکید میکنم هیچکس نگفته با این تعداد سکه میشه یه دلار.
لطفا دقت کنید
والله این ماشین حسابی که شما دارین رو همه ی ما داریم

کسایی که مثل تواز بازارهیچی سرشون نمیشه حرف تورو تایید میکنن ونمیدونم اگه قرار برسه به یک دلار ۹۰رصدیاشایدم بیشتر.توکن هاش قراره سوخته بشه تا به یه دلار برسه .راستی چندروز هس اومدی بازار؟خیلیا که سرشون نمیشه اینجورپیام هارو کپی میکنن میزارن اینجا

خوب اگه منظورتون توکن سوزیه که توجه به ۰.۸ درصدی که تو یک سال سوزونده اونم زمانی که حجم معاملاتش چند ماه خیلی بالا بود ، ۹۹ سال طول میکشه فکر نکنم بعد از ۹۹ سال کسی از ماها زنده باشه
یا اگه قراره اتفاق خاصی بیافته لطفا بگید

بحث مارکت گپ درست متوجه نشدید

من یه سری دلایل برای خودم دارم ، نمیخوام هم سر اونها با شما بحث کنم . قبلا گفتم توی تاریخچه پیامهام میتونین ملاحظه کنید اما الان اصلا صحبت این نیست
صحبت اینه که مارکت کپ رو میریزید تو تعداد توکن ضرب و تفریق میکنید میایید یه چیزی میپرونید ، صحبت اینه که اگه شما ادله ای مبنی بر عدم توکن سوزی دارین باید بیایین اون رو بفرمایین ، والا هیچ کس مدعی نیست که با این تعداد توکن یه دلار یا بیشتر میشه.

اون کسی که اینهمه توکن رو درست گرده یه فکر پشتش داشته قرار نیست که برای خوش اومدن من و شما یه سال اول ۹۹ درصدش رو بسوزونه،
اما پیش خودتون فکر کنید که چطور شد که ظرف نیم ساعت شیش هزار میلیارد سکه تولید شد و دست مردم افتاد ، آیا اصلا امکانپذیر بود نیم ساعته اینهمه توکن عرضه بشه؟