حمایت های په په

بهرحال ما وظیفه داشتیم طبق اصول اخلاقی خودمون هشدار بدیم که این شت کوین کلاهبرداری هست و تیمش در سقف خالی کرده زودتر با ضرر کمتر خروج بزنید ولی خوب هر کسی که گوش نگرفت و علیه حرف ما جبهه گرفت الان داره تاوانش میده

تمام ارزها اینجوری که ۲ یا ۳ برابر میشه ریسک دارن ولی نسبت بقیه این بهتر خودم ۱۶۰۰ تا حالا ضرر کردم

من بهت قول مید همین الان اگه پامپ 200 درصدی بکنه همین اقا با کله میره توش

سلام اقا سامان وقتتون بخیر نمیدونم شما کی هستین اما روز اول که این ارز اومد هنوز ۲۴ ساعت نگذشته بود که من با قیمت ۶۸ تومان با کارمزد و اینا حدود ۷۵ تومان شد خریدم بارها هم تو این صفحه اینو نوشتم ولی اخر سر با ۴۰ درصد ضرر فروختم رفتم ارز ChitCat خزیدم شکرخدا سود تپلی بهم رسوند نمیخوام تبلیغ کنم یا هر چیزی. کاش تو هر صفحه که میری نگا میکنی ادمایی مثل شما خوب باشه که نزارن بیشتر ازین تو این مجلاب فرو بریم الانم خدمت اون دوستان میگم این ارز turbo با این همه سکه قیمتش حتی 100 تومان هم نمیبینه کاش موقع خرید یه مقدار به تعداد سکه ها توجه کنیم خلاصه اقا سامان ممنون از زحماتی که شما میکشید ادمین جان لطفا تایید

باشه بابا تو رسالتت رو انجام دادی. میشه دیگه بس کنی

میشه لطفا بیخیال بشی
ممنونت میشیم

کار دیگه ای نداری؟

دلسوزی نکن برای اینا برادر…سالهاست هر وقت یک کمک رایگان دادم…جای تشکر فقط فــحش و تیکه.پرانی شنیدم…(به جز 3..4نفر که در بین جمعیت فـــحاش کلا گم میشن)

از ایرانی.اینترنتی شما پول بگیر…سیگنال اشتباه هم بده(مثه امثال اون شیاد شایگان…که میگفت سیفمون اینده.داره و شیبا کلاهبرداری…دقیقا وقتی ماجرا برعکس شد…از همون روز چتهاشو بسته..و هر دفعه میگه من اولین نفر بودم که گفتم سیفمون کلاهبرداری و شیبا آینده.دار)

یا یه کلاهبردار دیگه هست پسره به خودش لقب دکتر هم داده با یه عینک گرد که میزنه و اسمش پاشا هست (اکثر این کلاهبردارا ساکن ترکیه هستن)…که مدام توکن فیک تبلیغ میکنه(توکنی که بخری نمیتونی دیگه فروش بزنی و ارور خواهد داد)…سالهاست امثال اینا دارن ملتو هم هزینه اشتراک ازشون میگیرن هم از اونطرف با توکنهای فیک غیره قابل فروش سزکیسه.شون میکنن به خودشونم میگن تحلیلگر…و مردم ساده و کم تجربه هم راحت فریب میخورن

مطمین باش اگه همچین کارایی بکنی…به جای دلسوزی واقعی…سالها قربونت میرن…و هر بار به خاطر ضرری که کردن و پولی که بابت وی.ای.پی دادن…هر چرندی تحویلشون بدی قربون صدقه.ت میرن

ولی بیا بهترین تحلیلهارو رایگان در اختیار ایرانی.اینترنتی که هیچی نداره و مدام التماس میکنه کسی نیس یه تحلیل بده…رایگان با خواناترین حالت درست کن بذار…چند باری ازش سود میکنن…بعد همزمان همون افراد بع خاطر اینکه میبنن قدرت تحلیلی شمارو ندارن شروع میکنن به ناسزا و دلقکبازی و تیکه پرانی زیر کامنتات…بعد هر لحظه هم انتظار میکشن یه تحلیل جدید آپدیت کنی تا باز ازش سودگیری کنن و صداشم درنیارن