اوضاع مملکت و بازار ارز

کشوری که همه درهارو به روی خودش بسته و وامانده در هزینه هاست،دستش در جیب من و شما برای جبران هزینه ها و کسری بودجه، بدون هیچ برنامه اقتصادی.کل اینترنت پرشده از اخباری که قیمت دلار کاهشی هست.بنظر شما این رفتارها آشنا نیست؟سال به سال اوضاع بدتر میشه چون هیچ برنامه ای برای بهترشدن شرایط وجود نداره.اوضاعمون اونقدر وخیم هست که باید دل خوش کنیم به سفر فلان شخص به کشور،اینه اقتصادمون.الکی دلتون رو خوش نکنین واقعیت رو ببینید برنامه اقتصادیمون فقط اخباری هست که دلار ارزون میشه و…هروقت دلار ارزان شد و شما به قیمت چیزی خریدین یعنی قیمتش پایین اومده.هرساله همین اوضاع هست.دلار رو بالا میفروشن به منو شما،با اخبار پایین اومدن قیمت مجبورتون میکنن زیر قیمت بفروشین تا خودشان مجدد چندماه بعد گرونتر بفروشن بهتون.تا کی مردم باید گول بخورن خدا داند

بسیار درست و منطقی بود حرفات. من نمیدونم اینایی که میان به این همه حرف حق دیسلایک میدن واقعا تو این مملکت زندگی نمیکنن یا مریض روحی روانی هستن. دوست عزیز انرژیت رو برای این جماعت بی منطق هدر نده بزار دلشون رو به اخبار فیک خوش کنن برن تو بورس و صف خرید ماشین و…بعد از یک سال هم که پولشون رو خوردن برن یه کاغذ بگیرن دستشون ما حق و حقوقمون رو میخوایم. خلایق هر چه لایق

فعلا اوضاع کشور های غربی و اروپایی اقتصادشون داره می ترکه
فقط ایران نیست دنیا از لحاظ اقتصادی افت کرده فقط به ایران
نگاه نکنیم. درسته هر کشوری باید اقتصاد خودشو مدیریت کنه
اما می گم خارج اون خارج نیست که تو رویا هامون می بینیم

عزیز من کل دنیا مثل ایران رو نفت گاز نشستن، اونا هیچی ندارن ولی مدیریت میکنن، ما همه چی داریم 4تا بیسواد با ایشالا ماشالا گفتن دارن به فنا میبرن کشورو

کاری به کشورهای اروپایی و غربی ندارم، من در ایران زندگی میکنم و پای تلویزیون و اخبار داخلی هم نمیشنم که دروغ بشنوم.کیفیت زندگی رو باید در نظر بگیری شما،اگر اقتصاد اونها داره میترکه ،اقتصاد ما اوضاعش هزار برابر بدتر هست