بهترین استراتژی برای بازار ارز

بهترین کار در بازار رمزارز فقط خرید خود بیت کوین هست و بس. دیشب دوباره به همه ثابت شد. ای کاش خودم که یه خروار تو ضررم فقط بیت می خریدم می اومد پایین می خریدم می رفت بالا می فروختم، ریسک و استرسش کمتره الان دوباره بره روی 25 آلت ها نابود شدن

اگه دوست داری الان بخر. فعلا دیگه پایینی ندارن ظاهراً تا یه مدتی بغیر از اصلاحات. مبنای تصمیم تحلیل و تشخیص خودتون باشه.

دوست عزیز اگه میخوای ضررت جبران شه کاوا بخر، کاوا حرکتشو شروع کرده و کسی که به من پیشنهاد کرد گفت حداقل ۲۰ ،۳۰ برابر میشه این یکی دو روزه فعلا زیر ۳۰ درصد رشد کرده، هنوز اول رشدشه ،یه مدتیه زیر نظر دارمش، امسال پرواز میکنه، فقط یه پیشنهاده خودتون تصمیم بگیرین اگه اصلاح داد وارد شین ضررتون خیلی زودتر جبران میشه

اونایی که بدون علم دیس لایک میکنین چرا باعث اشتباه دیگران میشین وقتی کسی از سر دلسوزی حرفی میزنه من تو این چند روز که بازار همش نزولی بود با نوسانگیری و هولد کاوا بالای ۴۰ درصد سود کردم و کمی از ضررای دیگمو جبران کردم و کاوا الان کف کف هستش تازه داره حرکتشو شروع میکنه ۴۰ درصد از کل سرمایم کاواعه و میخوام چند درصد دیگه هم تبدیل به کاوا کنم فقط از سر خیر خواهی گفتم و باز هم میگم کاوا با نوسانگیری و بدون نوسانگیری سود چند برابری میده در کوتاه مدت
لطفا از این پیام شات بگیرین ، بنده بالای ۱۵ ارز رو تو کیف پولم دارم و تبلیغ الکی نمیکنم فقط دوس دارم دیگران هم سود ببرن ما رو هم دعا کنن