انتقاد از یک تحلیلگر و کانال تلگرام

یه بابای هست اینجا به نام xrp من عموما در باره کسی نظر نمیدم ولی اینجا سوال پیش میاد ایشون نه علم چارت رو داره نه میدونه اهرم چیه فقط یه چیزی شندیده

برای مثلا اینو میکم ۲۰ روز پیش میگفت با اهرم ۱۰۰ sel زدم بازار ۴٪ جابجا شد میگفت هنوز لیکویید نشدم :sweat_smile::sweat_smile: بعد بازر برگشت میگفت نزدیک بود لیکویید بشما خخخخ جهت اطلاعتون شما تو ۱٪ اول لیکویید میشدی اگر اهرم ۱۰۰٪ استفاده کروه بودی زمانی که بازار بر خلاف حرفش میرفت دو روز نمیدیدیمش زمانی که میریخت میگفت دیید گفتم

حالا سوال پیش میاد ایشون نه علم چارتو داره نه بهتون قول میدم تا حالا وارد فیوچرز شده البته طبق سوتی های خودش میگم

حالا اینجا سوال پیش میاد ایشون که علم چیزیو نداره نه تکنیکال نه فاندا چطوری تو اون کانال تلگرامی کوفتیش میخواد کمکتون کنه الا برای سرمایتون خطر داشته باشه حالا یا میتونه سیگنال اشتباه بده یا شاید کیف پولتتونو …

من از روز اول مخالف ایشون بودم ولی بخاطر عکس پروفایلشون حرفی بهشون نزدم البته اونروز عکس فرق میکرد با الان ولی امروز میبینم اندازه یک خط علم نداره ۸۰ تادو خوردیه ادم برده تو کانالش بدبخت کنه

خلاصه از ما گفتن بود اگر روزی دیدی سرمایت پورد شد یا رو یک لینکی کیلیک کردی فرداش دیدی موجودیت صفره این حرف من یادت باشه ( پنیر مفت تو تله موشه )

الانم میاد زیر کامنت من شروع میکنه میگه شما تحلیلت فلان بوده قبل از دریوری گفتنت اینو یادت باشه من تحلیلام هفتگی هست یعنی میان مدت و تو ۱۰ تا سیگنال گذشتم یکیشم اشتباه نبوده تو تحلیل میان مدتم ۵۰۰ ۱۰۰۰ تا جابه جا شدن عدد یک چیزی عادی هست چون سیگنال اسکالپی ندادم جهت بازار رو مشخص کردم فقط

من به عنوان وظیفه گفتم حالا تصمیم با خودتون ایشون اندازه :ox: هم بارشون نیست

دیدی که به 25 هم رسید ervin خان؟ شاید تا 24 هم بیاد ولی بعدش بالاییم تا 32 الی 35، سر xrp هم باهات موافقم، از همون اولشم مشخص بود چرند زیاد میگه، یه عمو رشید هم داریم که تحلیلاش خودِ خودِ کشکِ، قرار بود بیت با نزدک صعودی باشه اینروزا ولی نمیدونم چرا نشد! فاند منفی و مثبت هم بهانه ای بیش نیست واسه محقق شدن دید تکنیکال.

اژ تعداد غلط های املاییت میشه فهمید تو هم مثل اونی که میگی عقلت مشکل داره

بابا دمت گرم
از بیت کوین هم بهتر تحلیلش کردی:+1::wink:

صدرصد موافقم عالی بود با مرام:heart::folded_hands::ok_hand:

سلام و احترام خدمت شما وهمه بزرگواران.در جواب حضرتعالی باید عرض کنم اینکه شما از پشت پرده ذهن ایشان را میبینی وقضاوت میکنی.این فقط نظر شماست ونه چیزی بیشتر.اینکه نشناخته و تجربه نکرده دیگری را قضاوت کنیم ودرباره ایشان یا هرکس دیگری حکم صادر کنیم از اساس مشکل دارد زیرا به یقین در دام ذهن و تجربیات آن گرفتار شده ایم که حاضر نیستیم به جهان و انسان‌های حاضر درآن اعتماد کنیم.من ،شما راقضاوت نمیکنم ولی با پیش داوری نسبت به دیگری مشکل دارم.اگر ازایشان مدرکی دال بر تخلف سراغ دارید مستند ارائه دهید نه اینکه براساس احتمال و وهم ایشان را به مسلخ ببرید.یادمان باشد ما جهان را آنگونه که هست نمی‌بینیم بلکه آنگونه که هستیم میبینیم.ودر پایان اینکه.احترام مسوولیتی است همه کسی ،همه وقتی وهمه جایی.انشالله شما و همگی عزیزان موفق وپر سود باشید

تحلیل یک امر نسبی هست و حرف شما صحیح تحلیل شما اشتباه بشه مشکلی نیست اما باید مواظب این افراد بود
به هر حال من بعد دوسال تازه اومدم واقعا نظرات جالبه آدم کلی میخنده

کسی که چیزی بازش باشع اینجا نمیچرخه. پای چارت نشسته حرف زیاده کسی توجه نمیکنه اینجا همه اماتورن مثل خودم