یک هفته قبل گفتم تا چه محدود ریزش داریم و چه محدود رشد الان ریزش از سوی فروشند ها هست که به خاطر مذاکرات اخبار دارن میفروشن وگرنه هنوز مذاکرات شکل نگرفته به صورت رسمی از یک طرف دیگه همه فعالین حوزه کریپتو بعد از شکایت از صرافی باینس و کوین بیس دارن وجه خودشون نقد میکن ارز هاشون به تتر تبدیل کردن و تتر هاشون فروختن به ریال که تو کف های جدید بخرن .ترس از بلوکه شدن پول هاشون در صرافی ها هست ..و این آخرین نزول بازار کرپیتو در سال 2023هست دلار هرچقدر اخبار فاند بیاد مذاکرات نهایت نهایت 45 .![]()
دلار بارها گفتم بازم میگم زیر ۴۰ شک نکن
کاش اون روز بیاد
ماهم دوست داریم برسه به ۱۵هزار ولی مشکل اقتصاد مایلی فراتر ازاین حرفها هست برجام بشه یانه فرقی نداره .
من قبل ازاین گفتم دلایل بالارفتن دلار را واصلی ترینش تک محصولی بودن وابستگی به نفت هست ورشکستگی تولیدی ها وصنایع بزرگ .دوم بانکها هستند که دلالی میکنند .
یه تحقیق بکن متوجه میشی
برجامی در کار نیست یک توافق سادست برای تبادل زندانی ها و کم کردن غنی سازی و فروش مقداری نفت.پولهای بلوکه شده هم فقط در غالب خرید مواد غذایی و دارو هستش.دولت نتونسته قیمت ماشین رو برای مونتاژ کاری که ارز دولتی گرفته تعیین کنه می خواد توافق کنه و دست مافیا رو کوتاه کنه.