این اخبار رابین هود تا چه اندازه می تونه تاثیر داشته باشه ایا این کاردانو و سولانا که هولد داریم بفروشیم اگه کسی میتوته راهنمایی کنه
فرض کن میخوای طلا بخری میری بازار طلا و میبینی بهترین و به نام ترین و لوکس ترین مغازه طلا فروشی امروز بستس ایا میری خونتون یا از مغازه بغلیش خرید میکنی؟؟؟؟ تو سر سگ بزنی صرافی ریخته تمامشونم در حال رقابتن با هم، اتفاقا رابین هود خودشو بد نام کرد عین پنکیک سواپ که ایرانی هارو فیلتر کرد و ماهیت غیرمتمرکز بودن خودشو برد زیر سوال، الانم که میبینی به چه نکبتی افتاده، مهم اون پروژه هستش که بتونه پیشرفت کنه و رشد کنه وگر نه تمام این اخبار تاثیر موقتی دارن
دوست عزیز
شما که نمیدونید من و یا سایر افرادی که نظر میدن کی هستیم؟ مدرک مون چیه؟ چقدر اطلاعات داریم؟ چه جوری امیدواری به نظرات من و دیگران؟
این بازار قمار است و هیچکس نمی تونه پیش بینی کنه.
هر کسی باید متناسب با شرایط خودش و اینکه ۹۷ درصد افراد ضرر می کنندو سه درصد سود می کنند تصمیم بگیره.
چقدر قدرت ریسک داره؟
این سرمایه اگر نابود شد چه تاثیری در زندگی اش داره؟
با احتمال بسیار کم ممکنه جزو سه درصد باشه.
منم تا غروب نگهش داشته بودم ادا و سولانا را ترسیدم فروختم اتریوم کلاسیک و op خریدم همینطوری دارن میرن پایین
مطمانا تاثیری منفی زیادیخواهد داشت متاسفانه…
هولد در شرایط نزولی مارکت اشتباهیه کشنده، حتما برید مقداری تحلیل یاد بگیرید سرمایه تون رو به فنا ندید