دوستان لونا قبل ریزش ۵تاییدیه بکر و ناب همزمان باهم برا ریزش داد..اول مومنتوم فروش بلافاصله بعد از بریک اوت و پامپ. ک من همونجا نقد شدم.واقعا هول کردم..دوم تشکیل سقف ۲قلو یا همون دابل تاپ..سوم تشکیل کندل دوجی چکش (اصطلاحی از ال بروکس در پرایس اکشن) در انتهای روند صعودی شکل میگیره و ریورس روند رو بشارت میده و بالعکس ک بشدت کاربردیه…اصن بگم کندل ک نیس عشقه و چهارم تشکیل وج و و مثلث نزولی.و پنجم تشکیل لگ دوم دقیق در انتهای شدو…اینارو گفتم ک اینو بگم…چجوری اینا فاند و اخبارو به خورد چارت میدن اینقد قشنگ..انقد باهم زیبا اخبارو با چارت مچ میکنن
اون sec بی وجدان از کجا این ۵تا رو میدونس ک یهو اومد وسط کالا رو از اوراق بهادار تفکیک کرد
بعدم یه چک زد تو گوش بایننس..واقعا بحث برانگیزه.
حالا از رو چارت میتونین بگین صعودش نزدیک هست یا نه؟
احسنت بسیار زیبا و عالی. لذت بردم![]()
![]()
این ۵تا تاییدیه ک بالا گفتم در تایم فریم ۴ساعته کاملا مشهوده…فعلا تا برگشت بیت ب نقاط حمایتی خودش بازار همینه..
بعد ریزش همه میشن سلطان تحلیل
بعد ریزش همه میشن گرگ وال استریت
من توی فشار فروش اول بلا فاصله بعد از پامپ نقد شدم و اعلام کردم…دیگمپای چارت نرفتم چون دلیلی نداشت.و منتظر بودم موجهای هیجانی حاصل پامپش رو تموم کنه بعد ورود کنم.بعدها ک چارت کوکوینو باز کردم اون شدوی وحشتناک لونا رو دیدم رفتم رو چارت و متوجه شدم بعد نقد شدن من ۵تاییدیه برای یه ریزش سنگینتر داده در تایم ۴ساعته..بعدم اسرار بر گرگ وال استریت بودن نبود فقط ازین جهت عنوان شد ک چطور فاند و چارت همزمان باهم یکی میشن…گاهی هول داریم برای کوبیدن جواب یادمون میره پیامو دقیقتر بخونیم.والا برادر من خودمم هولدرم ن تحلیل گر چون تحلیل و چارت دقت و تمرکز و وقت زیادی ازم میگیره…پس گرگ وال استریت بودن هم مال شما