لونا: تجربه ریزش

دوستان لونا قبل ریزش ۵تاییدیه بکر و ناب همزمان باهم برا ریزش داد..اول مومنتوم فروش بلافاصله بعد از بریک اوت و پامپ. ک من همونجا نقد شدم.واقعا هول کردم..دوم تشکیل سقف ۲قلو یا همون دابل تاپ..سوم تشکیل کندل دوجی چکش (اصطلاحی از ال بروکس در پرایس اکشن) در انتهای روند صعودی شکل میگیره و ریورس روند رو بشارت میده و بالعکس ک بشدت کاربردیه…اصن بگم کندل ک نیس عشقه و چهارم تشکیل وج و و مثلث نزولی.و پنجم تشکیل لگ دوم دقیق در انتهای شدو…اینارو گفتم ک اینو بگم…چجوری اینا فاند و اخبارو به خورد چارت میدن اینقد قشنگ..انقد باهم زیبا اخبارو با چارت مچ میکنن:thinking:اون sec بی وجدان از کجا این ۵تا رو میدونس ک یهو اومد وسط کالا رو از اوراق بهادار تفکیک کرد:grinning_face_with_smiling_eyes:بعدم یه چک زد تو گوش بایننس..واقعا بحث برانگیزه.

حالا از رو چارت میتونین بگین صعودش نزدیک هست یا نه؟

احسنت بسیار زیبا و عالی. لذت بردم:rose::100:

این ۵تا تاییدیه ک بالا گفتم در تایم فریم ۴ساعته کاملا مشهوده…فعلا تا برگشت بیت ب نقاط حمایتی خودش بازار همینه..

بعد ریزش همه میشن سلطان تحلیل

بعد ریزش همه میشن گرگ وال استریت

من توی فشار فروش اول بلا فاصله بعد از پامپ نقد شدم و اعلام کردم…دیگم‌پای چارت نرفتم چون دلیلی نداشت.و منتظر بودم موجهای هیجانی حاصل پامپش رو تموم کنه بعد ورود کنم.بعدها ک چارت کوکوینو باز کردم اون شدوی وحشتناک لونا رو دیدم رفتم رو چارت و متوجه شدم بعد نقد شدن من ۵تاییدیه برای یه ریزش سنگینتر داده در تایم ۴ساعته..بعدم اسرار بر گرگ وال استریت بودن نبود فقط ازین جهت عنوان شد ک چطور فاند و چارت همزمان باهم یکی میشن…گاهی هول داریم برای کوبیدن جواب یادمون میره پیامو دقیقتر بخونیم.والا برادر من خودمم هولدرم ن تحلیل گر چون تحلیل و چارت دقت و تمرکز و وقت زیادی ازم میگیره…پس گرگ وال استریت بودن هم مال شما