شت کوین ها و شانس رشد بیت تورنت

دوستان شت کوین به ارزی نمیگن که قیمتش پایین شت کوین ارزی که تو صرافی ها معتبر دنیا لیست نیست حجم معاملاتش بشدت پایین وینک تو این قیمتها طلا چرا چون حجم معاملات بالا و خوبی و تو بعضی صرافی ها معتبر دنیا لیست شده این ارز راه بیت تورنت بنظرم خواهد رفت و سودها بسیار خوبی خواهد داد تو این قیمتا گنج گنج

سلام
میشه بگید از چه صرافی به غیر از بایننس بخریم؟
ریسک بایننس خیلی بالاس

وقتی بلد باشی از بایننس بخری پس میدونی ازکدوم صرافی ایرانی بخری

صرافی کونیکس بگیر

کدوم صرافی ایرانی وینک داره؟؟؟

میشه لینکشو بدین؟؟؟

شما تتر یا ترون انتقال بدین به کیف پول ترون لینک و اونجا با وینک چنج کنید

دوست عزیز همین صرافی که این سایت تبلیغ کرده هست خواستی ازش خرید کن .یا ترون بخر انتقال بده ترون لینک اونا چنج کن

مگه ادعای شت بودن هست ؟؟ یه مقدار حجم ارزاش زیاده ،اگه نقطه ضعف حساب کنی ،والا ،شاید یه مقدار این ارز بخاطر حجم بالای ارزهاش با سرعت خیلی کم صعود میکنه ،یا پامپ نداره ،ولی وایت پیپرش عالیه . هیچ نقصی نداره ،جایگاهش هم واقعأ حقشه ، باامید خدا همه ازش سود خوبی خواهند برد.

اتفاقأ بایننس ریسکش از همه صرافی ها کمتره ،حتی ،اگه بخاطر تحریم قرار باشه پولی بلوکه بشه ،به شخص خود من اطلاع دادن که سریع ارزها رو خارج کنم ،فقط ایمیل ت صحیح باشه ،بهت خبر میدن ،هیچ نگرانی نداره ،هیچ وقت هم مخصوصأ کسانی که مقدار بالا ترید میکنند ،تو صرافی نگه ندارند ،این کار ریسک و اشتباه محضه .

کوینکس وینک رو نداره

وی پی ان بخر ریسک نداره بایننس

صرافی کوینکس نداره الکی میگن ، صرافی کوکوین داره

ريسك چيش بالاس از vps قابل اعتماد استفاده كن هيچي نميشه من 9ماهه دارم تو بايننس كار ميكنم هيچ اتفاقي ام نيوفتاده

Coinex میتونی دانلود کنی از اپ استور یا هرجای دیگه ای

کوینکس نداره آدرس اشتباه ندید . از صرافی ایرانی بگیر یا تو ترون لینک پرو با ترون چنج کن

وقتی آی پی ثابت داشته باشیم،فرقی نداره با مبایل کار کنیم یا پی سی؟

بله خیلی هم عالیه

کوینکس نداره وینک رو

از صرافی ایرانی بخر اکثرا دارن.من خودم خریدم