سلام،دیروز پیش بینی قیمت تا 5100 هزار رو کرده بودم که خوشبختانه 80 درصد نتیجه حاصل شد، امروز هم احتمال افزایش تا 5100 هزار تومان رو داریم اما با مبالغ کم پیشنهاد به خرید نیست چون کف قیمت پر شده و این وسط خریدار متحمل کارمزد و بخشی ضرر از پول خودش میشه…
سلام جناب این بازار رانمیشه ریالی تحلیل کرد.
خواهشا قیمه ها ا قاطی ماست نکنید
بعضی وقتا سکوت نشانه لال بودن نیست، نوشتار من برای جمع خودمان هست که دخل و خرجمان به ریال و تومان هست و برای دوستانی که به امیدی وارد این بازار شدن، شما هم سطح معلومات خودت را جای دیگه خرج کن…
سلام میتونید تارگتهای بعدی رو هم بگید
سلام، خیالتون راحت باشه که این ارز نسبت به خریدارهایی که جلب کرده فعلآ نزولی نمیشه،فقط قصد کف سازی داره، اگر به نمودار میله ایی و ساعتهای خرید و فروش دقت کنید با اختلاف خیلی کم میتونید ترید کنید و نسبت به سرمایتون پرسود باشید، فقط یادتون باشه اینقدر سرمایه وارد بازار کنید که در مقابل هزینه کارمزد و اختلاف قیمت دلار ضرر نکنید و اینکه فعلآ دنبال پامپ قوی نباشید…
برو خوت رانشون یه دکتر اعصاب بده دارم جناب خطاببتون میکنم چی میشه که اینطور جواب میدی .
شما با پول افغانستان افغانی حساب کن.خودت میدونی .
انتقاد سازنده هست وقتی که با دلیل باشه، وقتی تو ایران زندگی میکنی چه بخوای چه نخوای به پول کشور خودت باید صحبت کنی،اینجوری درکش برای بقیه هم راحتتر هست ، هرکشوری اگر به پول ملی خودش احترام بزاره جلوی خیلی مشکلات آینده گرفته میشه…