نیاز به ترون برای فروش بیت تورنت

برای فروش بیت ترونت باید تو کیف پول شخصی خودم مثل تراست والت ترون داشته باشم؟
اگه نیازه چ مقدار باید ترون داشته باشم؟
خوشحال میشم ریپلای کنید رو سوالم و بگید جوابش رو
ب صورت تایید و عدم تایید نشون ندهید:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

وقتی مراحل انتقال هر ارز رو انجام بدی هزینه انتقالش رو قبل از تأیید نهایی بهت میگه

سلام شما برای فروش باید مجدد انتقال بدی صرافی بفروشی،توی کیف پول که نمیفروشن، برای انتقالش بله، اگه ترون داشته باشین روی شبکه ترون میشه انتقال داد، درکل همیشه داخل کیف پولت ۵ تا ترون داشته باشی میتونی چن بار انتقال انجام بدی

بیست تا ترون داشته باشی حله

کم تر از 1 ترون
حدود 2. تا 3.
جدیدا چک کردم

اگ منظورت از کیف پول شخصی کیف پول صرافیه ک ن نمیخواد ولی ب غیر اون اره ترون لازمه ولی خیلی کم و 0.1 ترون کم میشه برای انتقال

یک میلیون ترون بخر بنداز گوشه تراست ولت ضرر نمیکنی

بله کارمزد این ارز با ترون محاسبه میشه و مقداری ترون داشته باشید . خیلی ناچیزه کارمزدش حدود 0.1 ترون

نه نیاز نیست چیزی داشته باشید

اگر تراست داری ارع نیازه و فکر کنم هفتا باید حداقل داشته باشی

بله دوست عزیز در تراست والت برای انتقال بیت تورنت باید ترون داشته باشی چون که تبیت تورنت روی بستر ترون هستش و موقع انتقال خود کیف پول تراست میکه که چقدر حداقل باید ترون موجود داشته باشی

بله باید ترون داشته باشی. دقیقا نمیدونم چندتا ولی تعداد زیادی نمیخواد. امیدوارم فعلا نفروشی چون پشیمان میشی

اره چون یه چیزی داره به اسم انرژی که از توکن ترون داخل کیف پولت میگیره حد اقل ده تا دونه باید داشته باشی ولی ته تهش سه چهارتا مصرف میکنه