نوسانات بازار، هولدرها و پیش‌بینی‌ها

دوست عزیزم ایشی زاکی این بازار جای احساسات نیست جوگیر نشو زودقضاوت نکن اینجا هستم و از این نوسانات نهایت استفاده را میکنم و خدا را شکر در ترید سود خوبی در این چند روز تریدرها کرده اند.
دوست عزیز هولدرهایی که در ضررند یا اونایی که با پول تو جیبی برای قیمتهای رویایی خرید کرده اند منو دشمن خودشان میدونند غافل از اینکه در چند ماه اخیر بهترین پیش بینی را کرده بودم و کسانی بودند استفاده کردند و دعا کردند.
از ۴ صفر ۲ مدام پست گذاشتم و نزول تا کف ۵ صفر را پیش بینی کردم که کرش تا ۵ صفر ۴۸ حتما یادتون هست.
شرایط فعلا ناپایدار هست و بیت تا بالای ۳۲ هزار تثبیت ندهد آلت ها در خطر جدی قرار دارند چون با سقوط بیت دوبل سوبل ریزش خواهند کرد.

میدونی چرا مگس زود میمیره ولی لاکپشت عمر زیادی میکنه؟
چون مگس :poop: خوری دیگرانو میکنه ولی لاکپشت سرش تو لاک خودشه سعی کن مگس نباشی

تو که هر روز بد شیبا رو میگی میگفتی تا ۵صفر ۲۰ سقوط میکنه
چطور شد که باز میدونستی شیبا از اون کف همچین رشدی میکنه
خوبه که تو خیال خودت همش داری سود میکنی
ولی مردم رو منصرف میکنی
شما الان باید سواحل هاوایی باشی نه اینجا صبح تا شب مردم رو نا امید کنی

خخخخخخ بس کن دیگه جمع کن این بساطو

کاری ندارم ولی با منفی گریت تو کف مردم رو فریب دادی نخرن ولی الان خودت داری میگی سود میکنی از ترید
لعنت به تو
خجالت هم خوب چیزیه

ترس تو وجود مردم میندازی بعد میگی خودت داری از نوسانات سود میکنی ؟ لعنت بهت

من تریدرم و به اندازه وسع خودم سود کرده ام خدا را شکر میکنم.
الان اینی که شما میگید همان کار تریدرهاست ۵صفر ۴۸ بخری ۵صفر ۸۲ بفروشی که کاملا عقلانیست.
حرف من هولدرهای بلند مدت هست که از ۴ صفر ۲ پیش بینی کردم تا کف ۵صفر۳ یا ۲ میاد که ۸۰ درصد پیش بینی ام درست از آب درآمد وتا ۵ صفر ۴۸ سقوط کرد.
ترید در این بازار و این شرایط اقتصاد کلان کاملا درست است اما خرید بقصد هولد تا شرایط پایدار نشده و بازار جان نگرفته بنظرم آخرش ضرر است.همانطور که بیت صعود کرده میتونه در یک روز برگردد سر جای اولش که اونوقت آلت ها بدجوری عقب مینشینند.
سلام منو به پیلا پیلا برسونید.
بخاطر یک مشت دلار با الفاظ نادرست شخصیت ات را لکه دار نکن.

من تریدرم و به اندازه وسع خودم سود کرده ام خدا را شکر میکنم.
الان اینی که شما میگید همان کار تریدرهاست ۵صفر ۴۸ بخری ۵صفر ۸۲ بفروشی که کاملا عقلانیست.
حرف من هولدرهای بلند مدت هست که از ۴ صفر ۲ پیش بینی کردم تا کف ۵صفر۳ یا ۲ میاد که ۸۰ درصد پیش بینی ام درست از آب درآمد وتا ۵ صفر ۴۸ سقوط کرد.
ترید در این بازار و این شرایط اقتصاد کلان کاملا درست است اما خرید بقصد هولد تا شرایط پایدار نشده و بازار جان نگرفته بنظرم آخرش ضرر است.همانطور که بیت صعود کرده میتونه در یک روز برگردد سر جای اولش که اونوقت آلت ها بدجوری عقب مینشینند.
سلام منو به پیلا پیلا برسونید.

توچقد روداری که الانم داری زرمفت میزنی برو دیگه خیلی حال بهم زن شدی:face_vomiting:

به اینجور آدما میگن حروم لقمه:ok_hand: