سلام دوستان یه چیزی که تواین بازار من بهش رسیدم اینه که وقتی میبینید که تحلیلگران وبزرگان بازار روی عددی اتفاق نظر دارند که یا بالا میره یاپایین به فلان عدد میرسه قبل از اون عدد بخرید یابفروشید مثلا دفعه قبل که صعودی بود گفتند به ۳۲میرسه ولی ۳۰برگشت الانم همه صحبت از ۴۲و۴۵ میکنند ۴۰ موقع فروشش هست
هنوز درکی از ارزش بیتکوین نداری اگر بتونی مفهوم و ویژگی های بیتکوین رو درک کنی میفهمی ارزش بیتکوین چقدره
حالا شمابگوچقدره جوری میگی انگارتوساختیش اتفاقن داره درست میگه
من میدونم ارزشش چقدره ولی برام فرقی نداره که کجا وبه چقیمتی هست توهمین بالا وپایین شدنها سودخودما میکنم .
روی ۳۰هزارفروختم روی ۲۶تا۲۴پله ای خریدم.
کدوم ارزش ؟
کدوم مفهوم ؟
کدوم ویژگی ؟
یه سری اعداد و ارقام دادن دستمون با یه سری حرفهای قلمبه سلمبه دادن به خوردمون ، خیال میکنیم بقیه چیزی حالیشون نیست و ما فقط از آینده و تکنولوژی خبر داریم .
این چجور روشی هست که داری تبلیغ میکنی الان با بودن هوش مصنوعی و صدها تکنولوژی جدید کسی با چنین روش های درپیتی نمیتونه رقابت داشته باشه و موفق عمل کنه
اگرقراربود هوش مصنوعی خرید وفروش کنه پس مااینجاچکارداریم .مساله اینه که تمام تحلیلگران جهانی وقتی که روی عددی اتفاق نظر دارن که مثلا بیت تا۴۲میره وبرمیگرده من وشما ومیلیونهانفری که عضو هستیم واخبار وتحلیلگران رادنبال میکنیم به اون اعداد نرسیده بفکر فروش میریم وازاین چندمیلیون نفر کافیه ۳۰درصدشون سفارش فروش رواون عدد بزارن اونموقع هست که بافروش همون ۳۰درصد بازار میریزه چیز سختی نیست فهمیدنش .
من نظرم راگفتم و۹۰درصد بااین روش سود کردم .
یه مساله دیگه هست که چندین باردیگه هم گفته ام که باشایعه خرید وفروش کنید بااین روش هم سودهای خوبی میده مثلا میگن که قراره نرخ بهره کم بشه قبل از جلسه قیمت بیت میره بالا چون همه خرید میزنن ولی روز خودجلسه اگر نرخ بهره کم هم بشه بازار یه مقداراصلاح میکنه حالا اگر نرخ کم نشه که دیگه چندهزار میریزه .
باشایعه خرید وفروش کنید