دوستانی که هات بیت دارایی df دارین اگر ایمیل بزنید جواب خواهید گرفت چندین بار اینجا گفتم پیگیر دارایی خودتان باشید .برای من امروز ۳۰درصد آزاد شد انشاالله برای شما هم آزاد بشه
بقیه اش رو هم بعداً آزاد میکنه
سلام بر شما
یکی از دوستان در این گروه میگفتن ایمیل زدن گفته اگه 30% از df میخواین باید رضایت بدین و ادعای نسبت به مابقی ارزها نداشته باشید آیا همچین پیامی برای شما ارسال شده یا بدون ارسال این پیام برای شما آزاد شد
من خودم وکیل دادگستری هستم
پیشنهاد میدم سایر دوستان که در صرافی هاتبیت ارز داشتن یک گروه تشکیل بشه و دوستان سامان دهی بشن برای پیگیری و طرح شکایت بین المللی
چه ایمیلی زدید؟و آیا موافقتی میخواد از طرف ما تا آزاد کنه؟
سلام،از ارزای df تون ازاد کردن؟اخه یه مقداری که کلا به همه میدادن
سلام
وقت بخیر
میفرمایید دقیقا با چه ایمیلی با هات بیت در ارتباط هستین
میشه آدرس دقیق ایمیل هات بیت اینجا بنویسین
ممنونم
وارد اکانت صرافی بشین از کاستومر سرویس ایمیل بزنید ازتون uid هم میخواد همونجا توی اول صفحه اکانت شما هست اون عدد را وارد کنید آدرس ایمیل در قسمت خودش وارد کنید مستطیل آخر فقط نقطه بزارید مهم نیست و اگر انگلیسی بلد نیستید از ترجمه گوگل استفاده کنید و بفرستید حتما این کار رو بکنید چون باید تایید کنید برای واریز
عزیزم باید ایمیل بزنی پیگیری کنی حتما انجام بده توضیح دادم بخون درخواست پس گرفتن بفرست
درخواست پس گرفتن دارایی دادم چندین بار در روز ایمیل میزنم . بله برای واریز تایید خواستن
بله من خودم بودم گفتم . شما فقط ایمیل بزنید سریعتر درخواست بدین
دوستان حتما پیگیر بشید حتما درخواست بدید کار سختی نیست تو گوگل متنی که میخواهید در ترجمه فارسی به انگلیسی وارد کنید و برای هات بیت کپی پیست کنید . حتما انجام بدید انشاالله موفق بشید
من بعد از کلی درخواست آزادسازی و برداشت بعد از ۱ماه اون ایمیل برام اومد موافقت میخواستم که براشون فرستادم و بعد ۳روز انجام شد خداروشکر انشاالله برای همه انجام بشه و اگر همه هر روز پیگیری کنند شاید مابقی هم آزاد بشه برای برداشت
نه جناب اصلا صحبت از این که ادعایی بابت مابقی نداشته باشم نگفتن و گفتن پیگیر هستن اگر موفق بشن پرداخت میکنن
دوستان حتما عدد uid اکانت صرافی هات بیت خودتون رو یکجا سیو کنید احتیاج میشه براتون
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون
سلام
یه آدرس پیج یا کانال تلگرام بذارید بتونیم کانکت شیم
جسارتا یه سوال دیگه:من تو این مدت چندین مرتبه ایمیل از همین طریق که راهنمایی کردین فرستادم برای هاتبیت اما جواب تکراری که خودتون هم حتما دیدین میدن.کدام قسمت از ما موافقت میخواد برای بازگرداندن dfshib و یا اینکه ایمیل جدید میده که تا حالا برای من نفرستاده؟
سلام لطفاً دقیق راهنمایی کنین توی کدوم قسمت ایمیل بدیم به صرافی هات بیت ؟؟؟؟
ببینید من هر روز از صبح تا شب در حال ایمیل زدن هستم تکراری می فرستادن جواب میدادم که این به درد من نمیخوره من سرمایه ام رو میخوام یا خیلی چیزهای دیگه حالا امیدوارم برای همه رو بدن
جناب ملائی عزیز
سلام مجدد
با این مورد که گفتین عملا شما با موافقت خودتون از مابقی دارویی خودتون صرف نظر کردین
یا اینکه با این مطلب که گفته بود صرف نظر کنید تا یک سوم پاریس واریز بشه موافقت نکردین و این تعداد یک یک سوم واریز شده
ممنون اگه جواب بدین
چون من دارم از طریق پلیس فتا و همکاران وکیل که کارهای بینالمللی انجام میدم پیگیری میکنم تا بشه طرح دعوا کنیم
اگر گروهی و تعداد دوستان زیاد باشند میشه کاری انجام داد و از ظرفیت تمام دوستان برای برگشت سرمایه استفاده کرد و حتما این اتفاق میفته چون قانون بینالملل و چین در این موارد خیلی سخت گیری میکنه و خوبه با توجه به آدرسهای معین در ارزهای دیجیتال برای هر نفر خصوصا در صرافی قابل پیگیری هست
من مشهد هستم دوستان اگه کسی بود حاضرم همکاری و هم اندیشی کنیم
باتشکر