اینهمه بحث بخاطر اینه پیامها دیر تایید میشه و اکثر دوستان فیوچرز معامله میکنن وهر لحظه سیگنال بالا وپایین در حد 50 دلار میدن و هرکی میگه دیدی گفتم. من به شخصه تا الان یک ریال رو فیوچرز نذاشتم ونمیذارم حتی اگه روند رو بدونم. بنظر من که اسپات کار میکنم وقتی بازار صعودیه وقیمت 1880 دلاره اگرم برسه 1840 بازم صعودی مونده و40 دلار برای هولدر عددی نیست مگر اصلاح بازار وبعد رنج طولانی یا مثلا رسیدن قیمت از 2000 دلار اتر به 1650 که مارجین کار گفته بودن خب این مهمه ومیشه گفت نزولی بود چون فرصت خرید در کمتر را داد وگرنه با برگشت بازار بعد از یک هفته نمیشه گفت بازار نزولی واتفاقا اینهمه بالا پایین شدن بازار بخاطر همین فیوچرزه.
در نهایت باید اول تکلیفت را روشن کنی هولدری یا تریدر
هپ فولی بنظر من کارش درسته حتی اگر یکبار اشتباه کرده باشه قبلا هم عرض کردم
امیتیس و مارجین کار و علی ام و کامران ورضا همه خوبن فقط خانمها روحیه حساس تری دارن وزود ناراحت میشن.
از نظر من جزء انگشت شمار آدمای با سواد و کار بلدی ، حتی اگر یکنفر با تحلیل و نظرات شما به سود برسه تو این وضعیت اقتصادی کلی دعای خیر پشت سرت هست ، خسته نباشی
من به شخصه خودم از شما معذرت میخوام که سود کم از نقطه ی ورود ودرنهایت سیگنال خروج من گرفتی اما من بازم میگم خودم خواستم اینکارو بکنم چرا چون بعضی ها نمک نشناسن جلو سود کلان رو گرفتم پشت پرده ماجرا آدم های عادی نیستن ومن به شخصه توقع داشتم که نزدیک ۳۸ سیگنال طول این مدت به شماها سود رسوندم والان دروضعیتی بود که باید از این سیگنال سود شما کم بشه ،توقع داشتم درک کنید وبگید دلیل داشت ۳۸ سیگنال به ماسود رسوند الانم سود رسوند ولی کمتر فدای سرش ،نکته آخر میدونم همه کسانی که از سیگنال من استفاده کردند گفتن فدا سرش چون من وکار من رو میشناسن هدف زیر آبی بود که سر از لونه در آوردن واعتراض کردن یه سوال الان اونا کجان هههه از سیگنال من هیچ کس از الان استفاده نکنه مسولیت خرید وفروش با خودتونه
اقا یاخانوم مارجین کارر
واقعن دلم میخواست میشناختمت و میومدم یه کشیده میخوابوندم تو گوشت تا یادبگیری کسیکه در صفحه عمومی میاد تسویه حساب میکنه با یه عده دشمن خیالی ؛ نه تنها لایق عذرخواهی و تشکر نیس بلکه باید محترمانه ازش بخوایم یا اینجارو ترک کنه یا منبعد سکوت کنه
البته اگه خودت هاپوفولی نباشی
پس واسه شخصیت خودت ارزش قایل باش و بخاطر پول غرورتو له نکن
اقا فرزاد ببخشید زیر پیام شما پاسخ دادم
حرف از شخصیت نزن که من بتو گفتم تو ب ابا و اجداد👎🏻 حالا خوبه ترکیه زندگی میکنی اینقد قیف میای
درخت هر چ پربارتر افتاده تر ؛
شخصیت ادما ب مال و مقام و مکان نیست خیلیا تو این جمع باضافه شعور دارن ک تو نداری
در ضمن مواظب دستات باش کمتر دستمال بکش
عزیزدل تو به کارت مث همیشه ادامه بده ک موفق ترینی از قدیم گفتن قدر زرگر زرگر شناسند قدر گوهر گوهری دقیقا مثل دوستانی که چه سود کنن چه کم سود کنن وچه حتی ضرر بازم میگن فقط هوپ فولی:+1:![]()