وقتی ۲۱۷ بود گفتم بخرید . چون همه بستن روی شورت و منتظر اصلاحن . پس صرافیها معکوس عمل میکنن و میبرن روی ۲۵۰ برای لیکویید . متاسفانه ارز دیجیتال کامنتم تایید نکرد
مدیر عامل بایننس و بزرگترین کارشناس های جهان میگن هنوز کسی نمیدونه دلیل افزایش و کاهش قیمت ارزهای دیجیتال چیه بعد شما میاین میگین صرافی ها معکوس عمل می کنند خخخخ
داداش عقل ک داری . من با توضیح برات نوشتم و الان تا ۲۴۰ دلار رسید . پس میتونی بگی دمت گرم .. ن این ک … بخوری
نمیریزه
علتشو گفتم . فکر کنم تا ۲۶۰ یکسره بالا میره . این اشتباهو نکن .
من فقط بخاطر لیکویید شدن پول مردم میگم .
یجورایی بعد چندین سال تبانیرو روی هوا میفهمم .
اتفاقا میدونن . فقط یادشون رفت بیان دم گوش شما بگن . نه اینک شما استیو جابزی،و اونام همه چیزهای سکرتشون با شما در میون میزارن … آدم عاقل .
اگر قرار بود بگن کی روزی چند صد میلیون لیکویید بکشه بیرون .
اول یاد بگیر من دارم راجب چی حرف میزنم بعد صحبت کن و حرفهای کلیشه ایی و تکراری بکار ببر . بفرما شد ۲۴۰ دلار .
کاملا متوجه هستم که دارین در مورد چی صحبت می کنین با کسی که تو سال ۲۰۲۳ فاز سلمان خان و شاهرخ خان داره جای هیچ بحثی باقی نمی مونه. یه نصیحت از من به شما : فاز بالیوود برندار داش ههه
واقعااااا درسته حرفتون.
دقیقا باید برعکس نظرات حرکت کرد.
چون صرافی ها خیلی خوب دست ملت رو خوندن
ولی ما هنوز فکر میکنیم همه چی تحلیله و حمایت و مقاومت و چارته که البته نیست
کسی که تو سال ۲۰۲۳ فاز فیلم هندی و سلمان خان و شاهرخ خان داشته باشه تکلیفش مشخصه. اگه هم که ایرانی نیستی بهتره اینجاها پیدات نشه خیلی هم خوشمون میاد از شما افغانی ها و پاکستانی ها…