با سلام خدمت اعضای خانواده کریپتو کارنسی بنده خودم یک سال فعالیتم دارم و از بیت کوین ۷۰۰۰ هزاری دلاری دیدم تا ۶۲ هزاریش دوج ۲۰ تومنی دیدم تا دوج هزاری اما به حقیقت چیلیز که نگاه میکنم همیشه میگم که این قیمت این نیم سنت برای این ارز از مفتم مفت تره چرا؟حالا دلیل این ارز ۸ میلیارد واحد بیشتر نداره اگه ما بخوایم بگیم که اگه ۵ میلیارد نفر این ارزو بخرن (که کلا این تعدادم نخرن عیبی نداره چون یکی مثله من ۵۰۰۰۰ هزار واحدشو نگهداشته حداقل تا جام جهانی ۲۰۲۱) میدونید چقدر چیلیز گیر هر نفر میاد؟؟؟؟ افرین یدونه هم کمتر:) حالا اینم به کنار یه ارز که پشیبانش بایننسه و هروز داره شروع میکنه با تیمای قوی ورزشی کار کردن تا تبلیغ کردن رونالدو براش بنظرتون نیم سنت میمونه؟ میدونی چه قیمتی تو فکرمه براش ۵۰ دلار اینم بگم کدوم ارز دیدین انقدر حمایت قوی داشته باشه دلتون میخواد بفروشید برید بیت تورنت بخرید برید انجام بدین بیت تورنت ارز عالیه ایی ولی چیلیز نداشته باشید باختین! راستی پیشنهادی این ارزو بهتون میگم بخرید اما تحقیقم بکن که چرا میخری چون اینم اینده و این قیمت نمیمونه wink مخلص شما ممد هستم:heart:
داداش من خودم ۴ تا اتریوم رو با چیلیز و دوستم با یه بیت کویین کامل چیلیز خریده
داداش اتریوم چقدر بشه که پولت چقدر بشه کار درستی کردی من چیلیز رو ۱۵۰۰ خریدم با ۸۰ درصد سرمایه یه اترم داشتم میگفتم نگهدارم برای اینده بعد نشستم فکر کردم گفتم خب بابا اتر چقدر بشه که من حال کنم رو ۶ تومن فروختمش کردمس چیلیز داداش بخدا انقدر ارزای مسخره تو رتبه ها ۳۰۰ ۴۰۰ هست که ده دلاره فکر کردی این نمیرسه به ۵ دلار؟ حالا نگاه کن چجوری اونایی که دارن میفروشن پشیمون شن من خودم روش ترید میکنم هیچوقت نمیزارم موجودیم زیر پنجاه هزارتا بیاد چون عصبیم میکنه ترید میکنم تعدادش که زیاد شد اون تعدادی که زیاد کردم میفروشم ارز دیگه میخرم خلاصه این کوین حرف ندارههه:heart:
درود برشما داداش میبوسمت