بازار منفی و خرید ترون

سلام دوستان فعلا خرید نزنید بازار کلا منفی هستش شاید تا یک ساعت مثبت بشه شاید تا دوروز هم مثبت نشه
هر وقت ترون حدودیک هفته تو قیمت جدیدش درجا زد بدونید دوج قراره پامپ بزنه اینم بهتون بگم قیمت دوج از ترون بیشتر خواهد بود حالا چقدر نمیدونم ولی دعا کنید ترون بالای ۳تومن درجا بزنه
یا علی

ترون سه هزار تومنی با دوج ۱۵۰۰ تومنی قیمت های منطقی چون تعداد توکن های ترون نصف توکن های دوج کوین هست

خواب ديدي خير باشه مطمئن باشن ترون قابل مقايسه با اين شت كوين نيست
گرچه من خودم دوج كوين دارم ولي به ترون باور دارم و حتي تعصب

آقا چرا مردم را تو دردسر میندازی،بعضی ها با این کامنتها خرید میزنن،ببینید هیچ ارزی رو ارز دیگه تاثیر نداره بجز بیت کوین،مگه ترون زیر مجموعه دوج است ،اون بشه ۳ این میشه ۵،این تحلیهای ابکی را از کجا در میارید،شما w به اون بزرگی را تو بیت نمیبینی،بیت کوین تو چند روز اینده ۶۵ را هم رد میکنه،اصلا نفروشید،مگه اینکه خیلی حرفه ای باشید،واین را باز برای خرید نمیگم ترون و لایت کوین باز جا برای رشد دارن،اتر هم تا ۲۳۰۰،۲۵۰۰براحتی تاپ میکنه،من خودم بایننس را الان نمیخرم چون پر کرده،بیت کوین کش هر کدوم تا ۸۰۰ دلار میره بالا،باز میگم تحقیق کنید،تجربه ثابت کرده و تحلیلگرها هم میگن،هر وقت ارزی محدوده مهم قیمتی مثل ترون که ۱۰۰سنت را رد کرد باید خرید بزنی چون میره بالاتر،ولی وقتی تو محدوده ۹۰بود من خودمم خرید جدید نمیزدم چون احتمال ریزش داشت،پس خواهشا وقتی هم که چیزی از ذهنتون میگذره یه کلمه داخل جملتون بنویسید که شک را تو دل خریدار بگذارید تا خودش هم تحقیق کنه و ضرر نکنه

منظورم ده سنت و ۹ سنت بود