حالا گیریم ک بعد 10 سال این کاردانوی شما به قیمت الان بیتکویین رسید بعد 10 سال تو ایران یک میلیاردو نیم ارزش الانو داره مگ اینکه دلارم بشه 250 هزار تومن منتهی اونوقت همه بخاک سیا نشستن اصن همخونی نداره کامنتای شما دوستان مگه اینکه بعد 10 سال کاردانو بشه 15 میلیارد به تومن ما
همبن الان بشه دونه ای ۱۰ دلار (که موسسش توییت کرده به زودی) هرکی خریده سرمایش ۱۰ برابر شده!
تو فقط نظر بده
داداش من ، بنده دو ماه پیش ۵۰۰۰ واحد کاردانو خریدم ۴۰میلیون الان شده صد و پنجاه میلیون به بالا، اگه مثلن ۱۰سال دیگه مثل بیت بشه که اصلن نیاز نیست کافیه مثلن بشه هر واحد هزار دلار میشه ۵ میلیون دلار، یکم صبر کنید اینو بذارید برا هولد.
سوادت رو ببر بالا اینقدر هرس نخور
ملا تورم بالا بره قاعدتا دلار هم بالا میره درآمد ها افزایش پیدا میکنه هرچند میدونم به اندازه تورم افزایش پیدا نمیکنه مولتی میلیاردرهای دنیا دارن وارد ارز دیجیتال میشن بعد تو تحلیل چرتو پرت میزاری برای این مردم بیچاره
دلار از ۱ریال شد ۲۵۰۰۰ هزار تو ۵۰ سال یعنی ۲۵۰ هزار برابر
حاجی وقت خوابت گذشته!
چرا اقتصاد ایرانو میریزی توی کاردانو ، بعد با قیمت امروز بیتکوین از روش رد میشی آخه ! خودت فهمیدی چی گفتی!؟ ماذا فاذا!؟
عزیز من شما ی دونه ک نمیخری از این ارز حداقل ۱۰۰ داشته باشه اون موقع ک ۱۵۰ میلیارد میشه بازم پولی نیس از نظر شما؟
اسکرین میگیرم ب عنوان جک سال ازش استفاده میکنم
حرص نخور درسته
با سواد !!!