Hello dear
You are connected to your wallet from Iranian servers, and to prevent your account and wallet from being blocked, you must receive a new recovery code and reinstall your wallet.
To do this, please send us the old recovery code from the settings and main wallet.
We assure you that during this process, nothing will happen to your capital and you can continue to be one of our Iranian subscribers without using filtering software.
Otherwise your account will be blocked soon.
سلام دوستان چنین پیامی برای من اومده از تراست ولت نظرتون چیه چیکار کنم؟
شما از سرورهای ایرانی به کیف پول خود متصل هستید و برای جلوگیری از مسدود شدن حساب و کیف پول خود ، باید یک کد بازیابی جدید دریافت کرده و کیف پول خود را دوباره نصب کنید.
برای این کار ، لطفاً کد بازیابی قدیمی را از تنظیمات و کیف پول اصلی برای ما ارسال کنید.
ما به شما اطمینان می دهیم که در طی این روند ، اتفاقی برای سرمایه شما نخواهد افتاد و شما می توانید بدون استفاده از نرم افزار فیلتر کردن ، همچنان یکی از مشترکان ایرانی ما باشید.
در غیر این صورت حساب شما به زودی مسدود می شود.
معني پيام اين هست داداش
سلام عزیز شما از سرورهای ایرانی به کیف پول خود متصل شده اید و برای جلوگیری از مسدود شدن حساب و کیف پول خود ، باید کد بازیابی جدید دریافت کرده و کیف پول خود را مجدداً نصب کنید. برای این کار ، لطفاً کد بازیابی قدیمی را از تنظیمات و کیف پول اصلی برای ما ارسال کنید. ما به شما اطمینان می دهیم که در طی این روند ، اتفاقی برای سرمایه شما نخواهد افتاد و شما می توانید بدون استفاده از نرم افزار فیلتر کردن ، همچنان یکی از مشترکان ایرانی ما باشید. در غیر این صورت حساب شما به زودی مسدود می شود.
هکر هستند بنظر من.
نفرست دادا کلاهبرداری. یه وقت نفرستیا.کیف پولتا خالی میکنن
بگو,چشم همین الان چی قدر تو خوبی ،
گوشای خودت دارزه خودتو توایینه نگاه کن تازه دم هم داری
کلاه برداریه باو
فقط رمز کیف پولت رو ندی که بدبخت میشی و خالی میکنن کیف پولت رو…
به من هم همچین پیامی اومد اتفاقا و بعد گفتم با خودم که اگه میخواستن بلاک کنن، میکردن و این مسخره بازیا چیه و بعد که دقت کردم و دیدم رمز کیف پول رو میخوان فهمیدم کلاه برداریه چون موقع ثبت نام تراست ولت که هیچ ایمیلی ندادم بهشون پس ایمیل من رو از کجا اوردن برام سوال شدش و به این نتیجه رسیدم که این اپلیکیشن ارز دیجیتال که ایمیل میگیره، کاره ایرانی های خودمون هست و من انگشت اتهام رو مستقیما سمت اینایی که همین اپلیکیشن رو ساختن و من الآن دارم نظر میدم داخلش، میبرم
تراست ولت اصلا برای ما تحریم نکرده و نیاز به فیلتر شکن نداره،این پیام خیلی مشکوکه بنظرم
سریع یه via btc بساز و سرمایه تو به اونجا منتقل کن
حتما هکره میخواد رمز کیف پولتو عوض کنی رمز جدیدت رو واسش بفرستی
سلام اگه دقت کنی از ترست ولت نیست. بلکه فرستنده از جیمیل فرستاده. ولی ایکون ترست رو استفاده کرده تا متوجه نشید. برا من هم امروز اومد و من با … جوابش رو دادم.
دادش كلاهبرداريه تراست موقع ثبت نام ايميل نميخاد
این انتقالات و کلاهبرداری قابل پیگیری هست توسط تراست ولت ؟؟
این موضوع به صورت خود کار بعد از 2 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.