دوستان من ویزا کارت ندارم و نمیتونم درست کنم خواهش میکنم یه راهی بدید بتونم بخرم چند روزه درگیر همینم نمیتونم بخرم احراز هویت میخوان و من پاسپورت ندارم
اگه این ارزو میخوای بخری ترون بگیر از صرافی ایرانی برو کیف پول ترون لینک از جاست سواپ ترون هارو به وینک تبدیل کن
تو کوکین بخر با ایمیل و رمز گوگل ثبت نام کن با فیلتر شکن آلمان برو
داداش تو صرافی بایننس میتونی راحت بخری. با یه ایمیل جدید ثبت نام کن. ولی فقط و فقط و فقط با vpnثابت برو تو بایننس که خدای نکرده مشکلی واست پیش نیاد. لازم نيست احراز هویت کنی. اون واسه کسایی هست که میخوان خیلی زیاد برداشت کنن. واسه این میگم با ایمیل جدید وارد شو چون احتمالا بدونه فیلتر شکن رفتی داخلش و معلوم شده ایران هستی ازت احراز هویت میخوان
برای احراز هوییت پاسپورت نمیخواد که فقط کارت ملی
از صرافی های خارجی میتونی ولی دردسرش زیاده.
یا میتونی از یه بنده خدایی ترون بخری ببریش تو ترون لینک پرو تبدیلش کنی به وینک .
حاجی تا پولاتو لا ندادی یا برو اموزش ببین یا ازرمز ارز برو بیرون
تو گوگل سرچ کنی راحت تری.ولی ویزا و پاسپورت نمیخواد.
تو یه صرافی ایرانی ثبت نام کن احراز هویت کن.
بعد با ریال حسابت شارژ کن بعد باهاش ترون بخر تو کیف پول ترون لینک پرو اونجا تبدیلش کن به وینک.
کیف پول از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کن.
یک نفر آشنا و مطمئن پیداکن بخره بفرسته به کیف پولت
خخخخخ،برو از صرافی ایرانی بخر دا،
از ایرانی ها بخر
داداش سرکار گذاشتی؟ اولن که ویزا کارت نمیخواد دوما شما با کارت ملی هم میتونی احراز هویت کنی
از صرافی های ایرانی بخرین ، بالای همین صفحه اگه با کامپیوتر یا با نمای دسکتاپ گوشی باشین ، تبلیغ یکیشون هس
بگو یه نفر بخره واست. بعد انتقال بده تو تراست والتت
برو صرافی ایرانی بخر
از صرافی ایرانی میتونی بخری
ویزا کارت نمیخواد شما دیگه خیلی رفتی جلو.
یه فیلم آموزشی از گوگل و یوتیوب نگاه کن یاد میگیری
دوست عزیز نیازی به ویزا کارت ندارین شما باید تو صرافی ایرانی ثبت نام بکنید اونجا احراز هویت میشین تتر بخرید بفرستین به حساب صرافی خارجیتون مستقیم خرید انجام بدین پر سود باشین
با فیلتر شکن توی بایننس ثبت نام کن احراز حویت نکن اصلا بدونن ایرانی هستی پولت رفته فیلتر شکن آیپی ثابت فراموش نشه
از صرافی ایرانی بگیر