جا داره همینجا از دوستم بخاطر معرفی ترون و یک عزیزی که اینجا میگفت وینک بخرید تشکر ویژه کنم
من وضعیت جسمانی خوبی ندارم و وقتی ترون گرفتم قرار بود برم از این شبکه سازی ها که نرفتم و همینجا پیامارو دنبال میکردم که دیدم یک عزیزی تشویق میکرد به وینک وقتی رفتم قیمتش روی ۵ بود و دلو زدم به دریا و گرفتم خداروشکر از روی همون وینک الان ۹ میلیون روی سود هستم درحالی که میگم بخاطر شرایط جسمانیم هیچوقت حتی درامد کاریم به ۲ میلیون نرسیده بود
الان ۹ میلیون اون هم طی یک ماه فوق العاده هست
خدا صد هزار مرتبه شکر
خداروشكر .. پر سود باشي عزيز
نوش جونتتت مبارکت باشه . خداخیرش بده که خوش حالت کرده
خداروشکر دادا اما حتما برو سمت یادگیری تا انشالا همیشه درآمد داشته باشی
دوست خوبم وضییت جسمانی مهم نیست مهم هوش سرشار شماست که با قدرت و اعتماد به نفس وارد این بازار شدید
امیدوارم به نقطه اوج درامد برسید و مایع افتخار خانواده بشید
موفق باششید و پرسود ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سیو سود کن دوست عزیز
خداروشکر ،چقدر خوشحال شدم برات دوست عزیز . خدا برات میسازه مطمئن باش و همینطور برای همه مردم سرزمینم که همه میدونیم دلار بیست و پنج هزار تومنی جایگاه ما نبوده ولی به لطف خدا ارز دیجیتال میتونه کمک بزرگی باشه برای جبران عقب ماندگی هامون ، البته به شرط آموزش و صبر . بهترین ها رو برای تک تکتون آرزومندم و بدون شک بهترین ها در راهه ، آموزش و صبر کلید موفقیت توی این بازار
ذهنت رو بزرگ کن
این کار وسعتش از ۹ میلیون خیلی بیشتره
به ۹میلیارد فکر کن
هیچ وقت تحت هیچ شرایطی وارد این سایتهای شبکه سازی نشید که بدون شک همشون کلاهبردار هستند ، من توی دوسال گذشته دو بار شکست خوردم و پشت دستمو داغ گذاشتم که دیگه هرگز بابت سود بیشتر وسوسه نشم و طمع نکنم که “طمع از گه نجستره”“”
خدارو سکر خیلی خوشحالم برای هموطنانم💓
همیشه پر سود باشی دوست عزیز:star_struck:![]()
خیلی خوشحال شدم
به امید خدا انقد ترون و وینک میره بالا که ۹ میلیون تومن برای همه کسایی که ریسک کردن بشه پول خورد
سایت شبکه سازی چیه؟!
خدا ر شکر انشا… اینقدر سود کنی که نه تنها خودت نیاز به کار کردن نداشته باشی بلکه دست چند نفر دیگه هم بگیری پر سود باشی دوست من
نوووشه جونت باشه داااش
نوش جونت داداش خداکنه همیشه تو همه چیز زندگیت موفق باشی