تصمیم‌گیری در مورد ارز

آدم های کم صبر هیچ موقع به مقصد نمی رسند ، بزرگترین حماقت را من دیروز کردم ، تعدادی twt را دادم روقیمت ۱۵۰۰۰ ت وینک خریدم رو ۵۰ت ، twt رفت رو ۱۸۰۰۰عالی ۲۰۰۰۰ ت وینک اومد رو ۴۳ت ، باز خر شدم ترسیدم وینک را رو همون ۴۳ ت فروختم و هولو را رو قیمت ۷۳۰ ت خریدم ، خدای خودت به فریاد ما عجول ها برس

دقیقا عجله کار شیطونه …
تجربه میشه

هیجانی عمل نکن…اگه تو ضرر رفتی هیچوقت نفروش…به جز اینکه میدونی تو یه ارز دیگه ضرر رو جبران میکنی…

پول جذب افراد صبور میشود

بازم دير نيست . اين ارز جاي بالا رفتن داره. بخر و ٢ ماه فريز كن

فکر کنم شما خرید و فروش نکنی بهتره. من تو همین دو هفته اخیر خرید و فروش داشتم و کلی سود کردم از btt و wink,. شما بخر و هولد کن فقط. جای رشد داره دوست عزیز.

هیج وقت از روی احساس پوزیشن باز و بسته نکنید

عههه
چ کاریه اخه وینکو تواین قیمتا میفروشن؟؟
این قیمت حسرت میذاره رو دل کسایی ک فروختن بعد چند ماه

منم دچار همچین داستانی شدم

بزرگترین اشتبا اینه که وقتی ارزت ارزون شد یا منفی خورد بفروشی. همیشه تو سقف قیمت بفروش و برو دنبال ارزی که هنوز رشد نکرده. صد البته بهترین کار اینه فقط هولد کنی.

این داستان سر درازی دارد دوست عزیز تو بخوای بخری دو روز بعدش بخاطر ۵۰ تومن بفروشی کلا باختی خودتو اذیت نکن اینقدرم ضرر نزن به خودت یا چندتا ارز بخر نگه دار یا کلا از ارز دیجیتال بیا بیرون چون داری بیشتر به خودت ضرر مالی میزنی

از کجا میخری، میفروشی

عزیز دلم عجول نگو. بگو بدون استراتژی ترید می‌کنم وناچارا درگیر هیجان میشیم تحلیل کن پروژه رو مطالعه کن از منابع مختلف وبعد در صورت موجه بودن شرایط ترید کن حیف نیست با سرمايه خودت نامهربانی کنی موفق باشی.

وسواس نداشته باش، به کاری که میکنی اعتماد داشته باش

دیگه هرچی داری دشت نزن از بازار عقب میمونی همون که ااری نگه دار به نظرم همین وینک و بخر و حفظ کن ی صد درصدی داره

من وین رو ۳ تومن خریدم و رو ۲۰ تومن فروختم ، منم عجله کردم ، دوباره وین رو ۴۵ تومن خریدم و دیگه تصمیم دارم نفروشم تا یک سال دیگه :grin:

خودتو ناراحت نکن منم مثل تو دیشب با خرید اشتباه و عجله ۱۰۰م رفتم وو ضرر ولی باید یاد بگیریم ار وقت خسته شدی از ارزی بدون موقعه رشدش شده

شما که همه چیزرو اینقده خوب میدونی به گفته خودت عمل کن دوست من

با خداحافظیت مارو خوشحال کن

تجربه چندین ساله خرید فروش توی ارز دیجیتال میگه قطعا هولد کردن همیشه سود داره حتی همون twt اگر نگه میداشتی تا ۳ ماه دیگه نگاهش نمیکردی سود میکردی ، ترید کردن کسی میکنه که یک علمشو داره دو حداقل ۷۵ درصد سرمایش توی بلند مدت گیره و فقط از ۲۵ درصدش استفاده میکنه اونم برای ترید نه برای اینکه تا دید قیمت ارزی میاد پایین بفروشه بره یکی دیگه بگیره بر اساس تحلیل ، قطعا منو شما باید سوختیمونو بدیم باید تو کف بفروشیم توی اوج بخریم اینکارو نکنیم چجوری بقیه سودد کنن پس؟؟ الانم ماهیو هروقت از اب بگیری تازه س ، ۲ ماه دیگه میبینی فلان ارز سود داده با خودت میگی کاش اون موقع بیشتر میگرفتم الان بیشتر سود میکردم این کاش و اما و اگر ها همیشه هست حتی واسه ایلان ماسکش فقط بهترین کار قبل هرتصمیمی فکر کنیم و هر شرایطیو بسنجیم ، نه مثل اون شخصی که خونه ماشینشو واسه بورس فروخت الانم واسه ارز دیجیتال کلیشو گذاشته واسه فروش