سلام به همه عزیزان
بنده قصد خرید این ارز رو ندارم
پس الکی ننویسید از خرید عقب مونده
تعداد سکه های این ارز حدود یک تریلیارده و بیشتر هم خواهد شد
حجم بازار بسیار پایین و مارکت نشون میده بالا رفتن قیمت فقط و فقط هجان از بردن سود کوتاه مدته
هرکس سود کرده سیو سود بکنه و بعد ادامه بده
شک نکنید اونایی که میگن بخرید بخرید در قیمت پایین خیلی زیاد خریدن و دیگران رو تشویق میکنن به ورود یکدفعه خالی میکنن و …
بدون در نظر گرفتن فابلیت و نداشتن هیچ پروژه ی قوی
دلتون شاد و لبتون خندون باشه
دادا این بازار جهانیه دست ایرانیا نیست ک فقط
بالا پایینش با دنیاست میفهمی
تو مشخصه از بورس اومدی که فکر میکنی یکی توی ایران با تشویق میتونه این ارزو بکشونه بالا
قابل توجهت بیت تورنت هم 990 میلیارد توکن داشت برو قیمتش و حجم معاملاتشو ببین
در ضمن این ارز پروژش قویه واسه بازی های انلاینه
امثال تو هستن که بدون سواد ریختن توی بازار و فکر میکنن فقط بیتکوین خوبه
در ضمن تعداد سکه در گردش ارز یک سوم بیت تورنت هست قبل اینکه بیسوادی خودتو ثابت کنی اطلاعات رو چک کن
شما نخر بشین تماشا کن فقط😊
پس لطفا برو ی سرچدر موردش بزن بعد بگوبدونپروژه و فلان و دوم توییترشو نگاهکن خبر تپکن سوزیشوبخون در مورد بیتپرنتم همینومیگفتین دیشب یکسومتوکنهاشوسوزوندن وینک هم سازنده بازیهای کامپیوتری مشهور هست و زیر مجموعه ترون پس اونجور ک میگی ارز بی پستوانهو بی پروژه نیست ک ملت وبدبخت کنه و جاستینسان هم مثل ایلان ماسک نیست ک کلاهبرداری کنه و توییت زده خانواده ترون تا ماه میرن
قصد خرید ندارید طفا اصلا کامنتی ننویسید ک بعضی هارو دو دل کنید خدایی نکرده بفروشند و بازار ریزش کنه
گاهی اوقات سکوت بهترین چیزه
شمالطفابهگفتهخودت کههزاربارپیامگذاشتیرویکارزتعصبنداشتهباش،
شماهیبیت.تورنترونگاهمیکنیهیاینروومیبینیکه
رشدشخیلیخوببودهاین،بازتحتتاثیرقرارگرفتی
هیچکساز رشدوآیندهاینارزهاخبرندارهحتیخودسازندش
هرچیمیگنحدسیاته،هرارزیکهخوباستقبالبشه،بالامیکشه.موفقومعید(فقط خواهشمیکنمحرفالکی.ومفتنزنیدکهسرخودتونمیاد)
اول برو یه ذره تحقیق کن بعد اظهار نکن کن ![]()
این رمز ارز پروژه قوی داره و آینده دار هم هستش
بده مگه ی سری افراد میان رمز ارزهایی رو معرفی میکنن که بقیه هم سود ببرن ؟!!!
من خودم دیدم کسایی که تو بورس ایران زندگیشون رفته بوده با همین ارزهای نوپا و کم قیمت تونستن بخش زیادیش رو جبران کنن حتی کسایی بودن که با ریسک بالا و صد البته درست کاردن و سیو سود کردن و بخش اعظمی از مال باختشون رو برگردوندن
دوست عزیز سکه های در گردش یک سوم هست نسبت به ارزهای دیگه هنوز خیلی پایین هست لطفا بدون اگاهی نظر ندید برید تحقیق کنید بعد اینجا نظر بدید
میزان معاملاتش ۴ برابر ارزشش هست یکی از مزیتهای رشدش همینه
دوست عزیز خوبه داری میگی حجم این ارز یک تریلیاره پس با خالی کرده امسال ما ایرانی ها این ارز چیزیش نمیشه لازم به ذکره که این ارز داخل 190تا کشور دیگه یا هر کشوری که به اینترنت دسترسی داره در حال خرید و فروشه پس امکان رشد این ارز از ریزشش خیلی بیشتره
برو اتر بخر اینجا چیکار میکنی
سلام.
کاملا درسته چون ما تو ۱۰ تومان خریدیم الان درست نیست کسی رو این قیمت بخره چون هیچی معلوم نیست
تورو خدا با سرمایه های مردم بازی نکنید
اگه کسی بخره واسه یک سال بد نیست
حجم بازارش ١ميليارد دلاره
رتبه ١٠٠
حجم بازار روزانه نزديك به ٤ ميليارد دلاره
در ضمن اين هم مثل بيت تورنت كه با متن هاي كپي پيست شده تبليغشو ميكني زير مجموعه ترون هستش
پس لطف كن زحمتو كم كن از اينجا
نابغه. این جا ایران نیست که یه سهم رو یک کانال تبلیغ کنه بره بالا و صاحب کانال خالی کنه. اینجا با خرید من و شما هیییییچ اتفاقی برای این ارز نمی افته
ارزش بازار روزانه این ارز که از ارزونترین های بایننسه دیروز ۶۳ برابر کل ارزش بازار بورس ایران بود، گفتم که بدونی ما با کل جمعیت هم وارد کریپتو بشیم نمی تونیم یه ارزی مثل وینک رو جابجا کنیم، کمی واقع بین باشید و نظر یرخی ندین، این ارز رو نمی دونم بالا بره یا پایین بیاد و دفاع هم نمیکنم، ولی درباره سکه که فرمودید مهم سکه در گردش هست که قیمت رو تعیین میکنه و یه همچین سکه ای کلا ۳۰ درصد سکه هاش در گردشه و براحتی می تونه با یک توکن سوزی انقلابی در درون خودش ایجاد کنه، ضمنا مگه شما اصلا میدونی پروژه چیه که میگی وینک پروژه و برنامه ای نداره، و در آخر دوستان به حرف همچین افرادی گوش ندین در خرید و فروش چون من اول امسال یه همچین مفسرین بی سوادی باعث شدن ۳ میلیون پاندی، ۱ میلیون بیت تورانت ، ۱ میلیون دنت، ۲۱ میلیون سی بی ام ، ۴ میلیون سیلور، و ۱۰۰ هزار جولد سواپ رو بفروشم در پایین ترین قیمت ها، خودتون حساب کنید و قضاوت کنید.
یه چیزی شنیدی خخ
این حرف برای بورس ایران کاربرد داره برادر نه اینجا
سوختی اره عقب موندی از سود
شما به عرضه کل سکه ها که یک تریلیارده نگاه نکن به سکه در گردش نگاه کن که یک سوم عرضه کل هستش حالا حالاها هم مطمئن باش اون دو سومش عرضه نمیشه،ضمن اینکه مطمئننا توکن سوزی هم در پیش داره و البته پامپ بعدش، حجم معاملات هم نسبت به چند رو پیش رشد زیادی کرد، که همه اینا نشونه رشدش هست و رشدی که در پیش داره کی میگفت هولوی 20 تومنی دوماه پیش میشه 700، گذشته از اینا چون شما صبر نکردی یا ترسیدی ارزتو فروختی دلیل نمیشه بیای اینجا منفی ببافی و تو دل تازه کارا رو خالی کنی،به نظر من این ارز بهترین ارز ارزون قیمت حال حاضر هست که برای هولد 6 ماه به بالا مناسبه
سواد نداری ، پس نظر ابکی نده جناب مازی اتر
حجم معاملات بیش از دو میلیارد دلار هست ،
لابد تو هم از بورس فرار کردی و حالا از خرید جا موندی میخوای سوزشت رو اینجوری جبران کنی