کمک در بورس

تو رو قران کمکم کنید تو بورس بودم خونمو پارسال فروختم یه میلیارد الان شده چهارصد میلیون دارم دیونه میشم مثل خونه خودم شده یک و نیم میلیارد چیکار کنم خوهش میکنم

به اندازه سرمایه ای که ازش خریدی بفروش

دوست عزيز. واقعا جهت اين اتفاق متاسفم. سرزنش كردن هم سودي نداره. اما. جهت ورود به بازارهاي مالي كه ريسك بالايي دارند. نبايد چيزي مثل خونه رو فروخت. و راهكار شما نزد ديگران نيست. يك ماه تمام وقت و انرژي خودت رو بذار روي مطالعه و يادگيري. بعدش اروم اروم سرمايه وارد كن. تا جو و تلاطم بازار دستت بياد. مطمئن باش اگه استرس كه شامل ترس و طمع هست رو از خودت دور كني. تا سال ديگه خونتو پس ميگيري. سود هم ميكني. باميد خداوند

سلام، بهترین کار اینکه چون روز به روز بورس منفی می خوره مقداری از آن را خارج کنی و بر ارز دیجتالی که مستعد پامپ است سرگایه گذاری کنی و حداقل یکسال صبر کنی نه تنها ضررت را جبران می کنی بلکه سود خوبی هم خواهی داشت مهم اینه که پول نقد داشته باشی و روی ارز دیجتال مناسب سرمایه گذاری کنی به نظرم هفته بعد ارز دیجیتال NPXS برای خرید مناسب است.

چه کمکی میخوای دوست عزیز؟

اینجام دیر وارد شدین،الان اومدین باید دید بلند مدت داشته باشین،ما از پارسال هولد کردیم ک الان کلی تو سود هستیم

رو چه حساب خونه رو بفروشی :scream::scream::scream:. حالا که فروختی. آموزش ببین بعد بیا تو ارز دیجیتال انشالله جبران میشه. توکلت به خدا باشه:folded_hands:

ی مقدار جزئی رو از بورس بردار بیا ارز دیجیتال سرمایه گذاری کن. ولی همه سهام بورس ایران رو دست نزن. شاید برگرده.

اگه میخوای خرید کنی سبدگردانی کن کل پولتو نزاری واسه ی سهم

دیگه تو بورس پول نذار

اگه بگم بفروش فردا یه روز بره بالا میگی ای کاش نمیفروختم اگه بره پایین نفروشی میگی ای کاش میفروختم کلا منم همینجوریم.

آقا بده دو تا ارز بخر صد تومنش رو ۵۰ وینک ۵۰ بیت تورنت تا دوماه دستش نزن انشالله پول خونت درمیاد به امید خدا

عزیز به جای قسم دادن سریع یه خورده همین وینک وبخر دیگه بورس و فراموش کن همین الان پولتو وارد کن تا اول مهر ضررات جبران میشه که هیچ سود هم خواهی کرد

آخه برادر کی خونشو میفروشه برای بورس😐

سلام دوست عزیز میدونم بورس کمر ملت رو بدجور شکونده اینجا بازار جهانیه و میتونی اینجا با داشتن یکم دانش درباره ارز های دیجیتال این پول باقی موندتو ده ها برابر کنی به نظرم اول یکم دانش و شناخت درباره ارز های دیجیتال پیدا کن بعدش سرمایه گزاریتو شروع کن اول از همه از متمرکز کردن تموم پولات روی یه ارز جدا خودداری کن چه سرمایه ها که بخاطر تک ارزی بودن نابود سد و چه سرمایه ها که بخاطر تک ارزی بودن ده ها برابر شد به نظرم یه سبد خوب از ارز های مختلف تشکیل بده تا اگه یک ارز نابود شد کل سرمایت از بین نره ارز هایی که پتانسیل رشد خوبو دارن کم نیستن مثل کاردانو، ترون، وینک، بیت تورنت، ویچین، وتور، جاست، دوج کوین، ترتل کوین، فری کوین، سیاکوین، شیب اینیو و…
حالا بعد خریدت باید صبر کنی این مهم تربن تکنیک موفقیت توی ارز های دیجیتال هست با ریزش ها نترس صبر داشته باش
پیشنهادم واسه نگه داری ارز ها توی کیف پول اینه که تموم سرمایتو داخل یه کیف پول قرار نده توی کیف پول های مختلف نگه دار البته کیف پول های قابل اعتماد
از نصب برنامه های کرکی هک شده جدا خود داری کن که ممکنه گوشیتو هککنن و تموم سرمایتم از دست بره

ادمین تایید کن تا برای تو هم ثوابی بشه

اونی که مردمو دعوت کرد بورس گفت خونه و طلا و ماشینتو نفروشید، پول اصافی داشتید بیارید، باید صبر کنید ققط، اکثرا تو ضررن

پولتو بکش بیرون باهاش ADA بخر ، تا آخر سال میلادی تا حدی جبران میکنه ضررتو

وقتی کل سرمایه رو وارد میکنی همین میشه دیگه

هواست به این بازار نباشه وبی گدار به اب بزنی اون چهار صد میلیونتم میره مواظب خرید وفروش هات باش

از بورس پولتو سریعا بکش بیرون.درنگ نکن و با اگاهی و دانش و مشورت تو کف قیمت بده به ارزهایی که پشتوانه خوبی دارند و رشد عالی.حتما تا اخر امسال هم پول رفته ات برمیگرده هم سود میکنی.فقط با دانش وارد شو و هیجانی نرو و نگهدار تا اخر سال.درست میشه همه چی.نگران نباش.