من هفته گذشته هارمونی خریدم بقیمت ۴۷۰۰ تومن که همزمان میتونستم ریپل بخرم بقیمت ۱۴۰۰۰ تومن.ببینید تو این تقریبا ۱۰ روز قیمت هارمونی رسید به ۴۰۰۰ تومن ولی ریپل چه پامپی زد شد ۲۴۰۰۰ تومن.تو روزایی که تقریبا همه مثبت بودن این ارز(هارمونی) منفی شد و حتی به زیر ۴۰۰۰ رسید.من تحلیلا رو دیدم.بعضیا نمیدونم چی میزنن که این تحلیلای ابکی رو میدن.این ارز برای طولانی مدت سود میده نه کوتاه مدت.به نظرم ریپل خیلی خوبه.خصوصا اگه دادگاهش رو ببره.اونوقته که یه شبه میره رو ابرا
کسیو متهم نکن شما اگه تحلیل بلد بودی یا صاحب نظر بودی نمیومدی با نظر اینواون خرید کنی خودت تحقیق میکردی و تحلیل میکردی میرفتی میخریدی بعدشم برادر من هیچکس ی هفته ای هیچکس پولدار نشده دارندگان ریپل دوماه بود تو قیمت ده و یازده هزار تومن دست و پا میزدن تا پامپ کرد شما ی هفته رو میبینی هارمونی هم همینحور حالا برو ریپل و رو اوج بخر اون اصلاح میزنه هارمونی پامپ میکنه میای میگی ای وای ریپل بدرد نمیخوره هارمونی خوبه در کل ن دهن بین باش ن ازین شاخه باون شاخه برو همه ارزها در نهایت سودو میدند یکی بیشتر یکی کمتر هی بری ارزهای دیگرو نگاه کنی اصلا کلا ببوسی بزاری کنار این بازارو بهتره
همیشه با تحلیل و دانش خودت وارد شو و به ارزی که میخری ایمان داشته باش واز این شاخه به اون شاخه نپر
اینکه هارمونی خریدی ۴۷۰۰ چه ربطی به دادگاه ریپل داشت
اون زمانی که هارمونی از ۱۸۰۰ یهو کند رفت بالا رو فکر نکنم یادت بیاد ولی الان چون تو ریپل خریدی ارزهای دیگه رو خراب نکن هر عرضی بخری اصلاحات داره از کاردانو که گنده تر نیست یک ماه تو اصلاحاته ولی یهو پامپ میکنه میره بالا صبر نداری برو تو همون بورس ایران کار کن اینجا بورس ایران که نیست قصه تعریف کنی همه باورشون بشه
از حرفات تعجب کردم.فکر نکنم من توی نوشتم کسی رو متهم کرده باشم دوست عزیز.در ضمن من نگفتم هارمونی ارز بدیه.گفتم من میتونستم انتخاب بهتری کنم.بله باید منتظر رشد این ارز بود.چون ارز ارزشمندیه و احتمالا همونطور که گفتم تو حالته کف سازیه برای کسایی خوبه که بخوان نگه دارن.قطعا رشد میکنه.من گفتم اگر همون موقع بجای هارمونی ریپل میخریدم زودتر پولم رشد میکرد.الانم به نظرم وقت فروش نیست.باید منتظر بود و حد اقل یک ماه باید صبر کرد.فکر نکنم حرفام از روی دهن بینی بود دوست عزیز.صرفا دقت کردن تو تحلیل بود.شما هم بجای ناراحت شدن متوجه باش که توجه به تغییرات و جابجا شدن توی اوج و فرودها کار درست در بازار ارز دیجیتاله نه از این شاخه به اون شاخه پریدن.در ضمن باید هر روز همه ی ارزها رو مطالعه کنی تا فراز و فرودشونو بشناسی.این یعنی تسلط پیدا کردن به هیجان بازار