سلام به همه عزیزان
بنده قصد خرید این ارز رو ندارم
پس الکی ننویسید از خرید عقب مونده
تعداد سکه های این ارز حدود یک تریلیارده و بیشتر هم خواهد شد
حجم بازار بسیار پایین و مارکت نشون میده بالا رفتن قیمت فقط و فقط هجان از بردن سود کوتاه مدته
هرکس سود کرده سیو سود بکنه و بعد ادامه بده
شک نکنید اونایی که میگن بخرید بخرید در قیمت پایین خیلی زیاد خریدن و دیگران رو تشویق میکنن به ورود یکدفعه خالی میکنن و … الانم دیسلایک میکنن
بدون در نظر گرفتن فابلیت و نداشتن هیچ پروژه ی قوی
دلتون شاد و لبتون خندون باشه،،
لعنت به تو که تو دل هموطنت رو با اراجیف خالی میکنی
دوستان لطفا در موقع مناسب خرید کنین نه توی پامپ که بعد توی اصلاح ضرر کنین بعد افرادی مثل این آقای اتر بیاد بگه دیدین درست گفتم و گمراه بشین …جناب مازیار اتر .. اولا که تعداد سکه رو اشتباه نگو دوما خیلی از پروژه های دیگه تعداد سکه بالا دارن و توکن سوزی میکنن ..سوما اونایی که میگی توی قیمت پایین خریدن و الان میگن بخرین بخرین که بفروشن اگه واقعیت باشه . افرادی کوتاه فکر هستند.و آینده نگر نیستن چهارما هم همین که جاستین سان ساخته و مربوط به گیمرها و شرطبندی هست کافیه ..
بعدش شما دنبال کسب سود هستی یا اصل ونسب ارز ..من که توی قیمت ۳ تومن یه میلیون واحد خریدم کلا سه میلیون تومن… .عمرا هم نمیفروشم چون با هر یه تک تومنی که بره بالا یک میلیون به سود من اضاف میشه .. میخوام بدونم همون اتر یا حتی بیت توی این مدت کوتاه با این مبلغ کم اینقد سود بهت میده؟ بله درسته عمرا این ارز اتریوم نمیشه ولی عمرا سودی که این ارز بهم میده دیگه اتر نمیده ..
پس لطفا مردم رو گمراه نکنین ... توی قیمت ۳ تومن و ۵ تومن و6 و۷ تومن تبلیغ وینک میکردیم همین شما ها دیسلایک میکردین و منفی بافی ..ولی وقتی تو یه هفته نزدیک ۳۰۰درصد رشد داشت صداتون در نیومد الان که رفت تو اصلاح باز اومدین منفی بافی …در کل هر کس در زمان مناسب ورود کنه ضرر نمیکنه و در بلند مدت هیچکس ضرر نمیکنه حتی ورودی های بد موقع پس خواهشن زیر دل مردم رو خالی نکنیین
از خرید عقب موندی🤣
متاسفم از این چرت و پرت گفتنت برو تو بورس اینجا چکار میکنی
مگه با این دوقرون ما بازار بالا و پایین میشه متخصص ؟