ارزهای مناسب برای سرمایه گذاری

سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید من میخواستم داخل ۵ یا ۶ تا ارز سرمایه گذاری کنم اما تازه وارد هستم میشه عزیزانی که تجربه دارند و تحلیل میکنند چند تا ارز در بازه ۴تا ۶ ماه نام ببرن ممنون میشم :folded_hands::folded_hands:

ریپل، وینک، بیت تورنت

Ada.ripple. Bnb.

کاردانو،اتریوم، بایننس،بیت کوین

Btt
Pundi x
Wink
Cbm
Cnb
Trlt
Xrp

بایننس بخر و اتریوم بایننس توکن سوزی داره اتر تا ۴۰۰۰ دلار جا داره بره

20 درصد از پولتو از این بگیر

سلام

BNB
Fantom
XRP
Wazirx Token
Pundi X NEW
Bit Torrent
Tezos

Ada
Link
Dot
Vet
Xlm
Bat
با همین قیمت فعلی ورود کنی خوبه نه بیشتر

کاردانو تارگت 3 دلاری داره شیش ماه دیگه، الان 1 دلاره، بدون ریسکه، بالا میره پایین نمیاد
دومیش reef هست
قیمتش هزارتومنه، تازه اومده، رتبه صدو خورده ای، با این شرایطی که داره میتونه به راحتی 20 تومنو بزنه
سومیش وینک هست، ولی باید صبر کنی یکم بیاد پایین
چیلیز هم ارز قویی هست
نم هم کوتاه مدت میتونه دو برابر شه(1 ماهه)
حتمااا لایت کوین رو تو سبدت داشته باش
جا مونده بازاره، الان 200 دلاره ولی تارگت 1800 دلاری برای 1 سال داره

سلام
در مورد سرمایه گذاری روی ارزها باید صبرتون رو بالاتر ببرید و دید بلند مدت داشته باشید چون بازار ارز دیجیتال هیچ چی معلوم نمی کنه ممنکنه با یک توییت ارز از فرش به عرش برسه ممکن هم هست یک ارزی با شکایتی چیزی به خاک بنشینه که نمونه های بارزشو داشتیم پس باید اگر وارد این بازار میخواهید بشوید باید صبر و حوصله داشته باشید وگرنه سرمایتون از دست میدید
دومین مسئله این هست که کسی علم غیب نداره که به شما بگه این ارز خوبه یا این ارز بده شما باید در ابتدا خودتون تحقیق کنید بعد وارد شوید از شاخصهای ارز خوب این هست که تیم خوبی داشته باشه تعداد توکنها مهمه ارز با اصالت باشه یعنی تاریخ پیدایش ارز تیم سازنده معلوم باشه اگر هم قصد خرید داشتید هیچ وقت وقتی قیمتها وقتی روی اوج هست نخرید چون بعدا ممکنه اصلاح بخوره و شما ضرر کنید همیشه ارزها رو توی کف قیمت بخرید تا اونجا که من تجربه دارم هلدر اگر باشید بهتر از تریدر بودنه چون تریدرها همیشه بعد فروش یه ارزی همیشه یه حسرتی دارند که چرا فلان قیمت فروختم و همیشه استرس دارند
در اخر بنظر من ویچین یا vet ارز خوب و آینده داری هست چون پارسال این موقع ۳۷ تمن بود الان ۲۷۰۰ تمنه تیم خیلی قویی داره و با شرکتهای بزرگی قراداد بسته اگر توی کیف پول اتمیک این ارز رو نگه دارید به شما ارز وتور جایزه میده
بیت کوین هم که سلطانه
اتریوم هم خوبه ولی کارمزد بالایی داره
بازم خودتون تحقیق کنید موفق باشید