اون عقل کلهایی که دیروز در اینجا میگفتن اصلاح ندارد وریزش نمیکنه الان دقیقاً کدوم جهنم دره ای هستن!دیروز اخطار ریزش دادم وبه آدمهای جوگیر گفتم پس از اصلاح واردبشن.اینجاشده مهدکودک.هربچه ای تحلیل میکنه !
بابا صبر کنید اخه چه خبره روزی که نمیشه روزی ۴۰۰درصد بده
دوستان قیمت داره زور میزنه واس بالا رفتن کسایی ک قیمت پایین خریدن میتونن سیو سود کنن
تحلیل شخصی
همینجا تجربه کسب کنن بهتره تا برن تو ارزهای سنگین ضرر کنن تجربه ثابت کرده فقط صبر کنید تمام هیچ کس نفروشه
داداش فردا صبح میشه 90 تومن هنوز چینی ا خواب هستن ساعت 2شب فعالیت میکنن
کجا گفتی دروغ نگین خواهشا
بابا استاد..آخر تحلیل فقط خودتی
بزرگوار تا چند اصلاح داره؟
برادر عزیز اگر bnb .ADAسقفشونو بزنن الت سیز ها رشد وحشتناکی خواهن کرد اصلا نگران نشین این وین بالای ۱۰۰۰ درصد رشد در انتظارشه برین تاریخ ارز دیجیتال رو بخونید در ۲۰۱۸ یبار الت سیز ها رشد وحشت ناکی کردن این روزا یبارم این اتفاق خواهد افتاد به این زودی پرسود باشین
الان چی میشه به نظرت نگه داریم یا نه
خوب به نظر شما بفروشیم یا نگه داریم
طرف اومد یه حرفی بزنه و بگه منم هستم. شنا برو توژ پروفایلش اصلا همچین حرفی که ادعا میکنه رو نزده ![]()
متوجه هستی که ما میتونیم کامنتای قبلتو بخونیم پروفسور؟
کجا پیش بینی کردی اونوقت ؟ تو خواب؟
نوستراداموس قرن پیش بینیای دوج کوینتم که نگم…
پس لطفا شما یکی اصلا تحلیل نکن چیزیو که دقیقا برعکس میشه.
اونا گفتن ریزش نداره تو و بقیه عاقل میبودید و رو قله نمیخریدین تا اینجوری نیای کامنت بدی بقیه بخونن فکر کنن ضرر کردن برن بفروشن.
باید میدونستی ارزی که توی یه روز بالای صد درصد پامپ میشه اصلاحم داره.
الانم تو فاز اصلاحن هم این ارز، هم ارزهای دیگه ای که همزمان پامپ زیاد داشتن و این اصلا بد نیست اتفاقا بعد هر اصلاحی پامپ دیگه ای توی راهه.
با نظرای بیخودی و احساسی با سرمایه مردم بازی نکن.
هرکسی باید طبق سیستم معاملاتیش پیش بره نه نظر بقیه توی یه اپ گوشی
ما نصایح دیروز شما را از دست دادیم، لطفا برای امروز یه پند بدید به ما.
چرا پیام دیروزت تو پروفایلت نیست اگه گفتی؟
شما که کلن رو دوج نظر دادی ![]()
معلومه شما و امثال شما تازه کارند چون شما خودت عقل داری نباید به حرف هر کسی گوش بدید .اگ شما تحلیل و اخباری دارید بزارید ن ااینکه بیای اینجا بگید فردا میریزه معلومه همه دیسلایک میزنن .
و حتما سعی کنید برید اموزش ببینید و اگه چیزی بارتون هست برا خودتون بزارید چون اینجا با تکنیکال .فاندامنتال و جدا از اون نهنگ هایی ک یکهو. دست میزارن رو ی ارز و باعث دامپ .پامپ میشن. ک بعصی اوقات قابل پیش بینی نیس. مواجهید
منتظر بودی بیاد پایین بگی من میدونستم. خسته نباشی تحلیلگر