من فقط طمع دارم یا کسی مثل منم هست؟لطفا بگین بدونم دلداری بشم آقا من روی 90خریدم سه برابر شد پولم.برنداشتم الان 30درصد سودم پریده نزدیک 70 ملیون.
آیا حرص خوردن داره یا نه
اصلا
خدا رو شکر کن و صبر کن
بزرگوار اگر اومدی با سود یه روز خوشخال بشی وبا ریزش روز بعد بهم بریزی فایده نداره
محکم باش صبر وتحمل چندماهه حتی یکسال
ویبره نزن .مطمئن باش سود این بازار با صابرین هست
چرا نمیخواید قبول کنید این بازار صبوری میخواد و با یه ریزش یا اصلاح انقدر نباید آیه یأس خوند. واقعا چرا؟
طمع همه داریم،اگه حرص میزنی کارو بزار کنار،عزیزم اوردر فروش بزار رو سودت،بعد ولش کن نهایتش تا دوروز بخاد اصلاح بخوره شایدم تا فردا یهو دیدی رفت تو صعود،فقط با ضرر خارج نشو اگه با ضرر خارج شدی بدون مال اینکار نیستی
بزار چندماه دیگه سودت ۱۰ برابر بشه
درود. نه داداش چه حرصی، تجربه کسب کن.. فدای سرت الانم دیر نشده.
اگه هدفت هولد کردنه پس نباید حرص بخوری چون هر ارزی یه روز مثبته و یه روز منفی و نباید به این چیزا توجه کنی
برا خودت یه هدفی تعیین کن که رو همون برداشت بزنی
منم نزدیک ۵ هزار دلار اومدم پایین ولی چون هدفم ۱۰ هزار تومانه اصلا توجه نمیکنم
باید ببینی نیتت از خرید چیه ،بلند مدت میخوای یا نوسانگیر هستی،این ارزها سود خوبی میدن ولی باید صبر داشته باشی
سلام نه منم نزدیک ۵۰۰۰ دلار ازسودم کم شد اما مطمعنم تا۱سال اینده سودخوبی میده حداقل ازبورس ایران بهتره خداییش
حرف حسابی همینه کار ارز همینه یه هفته صعود یه روز افت ایکه نارحتی نداره من خودم ترون خریدم دو ماه نگه داشتم سود چنانی ندیدوفروختم بیتو گرفتم شکر خدا خوبه اونم رو۳۱ تومان دوستان من خیلی اماتورم ولی زیاد مطالعه می کنم شکر خدا توکل بخدا خیلی علیم
داداش عزیز
برنامه ات رو برا خودت مشخص من اگه میخای ترید کنی اصول اولیه رو رعایت نکردی
اگه میخای هلد کنی پس نگران این ریزش نیاش و تا یکماه دست بهش نرن
دقیقا داداش حرفت درسته برای همه کم شده ن فقط این دوستمون صبرکنی بیشتر ازینا بهت میده که بعدش میگی خوب شد خروجنزدم
داداش نگران نباش من رو۸تومان گرفتم ولی نفروختم
نه حاجی بزار بمونه همه همونطورن خخخخ