سلام دوستان عزیز و نازنینم.
اسفند 99 یکی از دوستان تازه وارد، همینجا ( ارز دیجیتال) از من سوال کرد که به نظرت چه ارزی بخرم، من بهش گفتم که نظرم اینه که به جای خرید ی ارز خاص ی سبد ارزی درست کنی که اگه یکی از ارز هاش رفت توی اصلاح و ریزش قیمت، مابقی ارزها جبران مافات کنن، و ارزهایی هم که پیشنهاد دادم : ریپل، دوج، استلار، بایننس و ترون بود، اون موقع بعضی از دوستان که به من لطف دارن، گفتن که این چه پیشنهاد مزخرفیه که میدی، آخه این ارزها به چه دردی میخوره، چرا بنده خدا رو گمراه میکنی و…
ولی اون دوست عزیزی که از من سؤال کرده بود گفت من به نظر شما احترام میذارم و همین کاری که شما گفتید رو انجام میدم و ارزهایی که توصیه کردید رو میخرم، منم با تشکر از اطمینان و اعتماد ایشون به نظر خودم، ازشون خواهش کردم که صرفاً با پیشنهاد من تصمیم به خرید نکنن و خودشون هم تحقیق کنن و بعد بهترین تصمیم ممکن رو بگیرن.
خوشحالم که اگه اونموقع پیشنهاد من رو عملی کرده باشن، الان سود خوبی نصیبشون شده.
به شما دوستان عزیز و نازنینم هم توصیه میکنم که وقتی کسی پیشنهادی بهتون میده به جای جبهه گیری های بی منطق و احساسی به پیشنهاد طرف فکر و در موردش تحقیق کنید، اگه به صلاحتون بود انجام و اگه به صلاحتون نبود ردش کنید، زیرا تصمیم گیرنده نهایی شما هستید و لا غیر.
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.
یا حق